2789
عنوان

ویمینو

| مشاهده متن کامل بحث + 47531 بازدید | 109 پست
سلام بچها خوبین خواستم بهتون بگم ویمینو کلاهبرداره وامی در کار نیست من این اشتباه و کردم واسشون کارم ...

تماس باهاشون گرفتید ؟

یه شماره هم دارن شماره شخصیه داخل اینماد هست با اونم تماس بگیرید مسولشون است ظاهرا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تماس باهاشون گرفتید ؟یه شماره هم دارن شماره شخصیه داخل اینماد هست با اونم تماس بگیرید مسولشون است ظا ...

02128420756 این شماره رو میگین هزار بار بیشتر تماس گرفتم همش میگه ساعت کاری ویمینو به اتمام رسیده است

اگر خبری شد ممنون میشم اطلاع رسانی کنین

دیگه چ خبری میخواد بشه عزیزم بهتون گفتم وامی در کار نیستش کلاهبردارن اگه فک میکنید مشکلی باهاشون دارم اینو میگم سخت در اشتباهید چون فیش واریزی شو هنوز دارم تو تلگرام پیم بدین نشونتون میدم اشکالی هم نداره حالا من با پیام دادم ی سری و آگاه میکنم ک کاری ک من کردمو نکنند 

دیگه چ خبری میخواد بشه عزیزم بهتون گفتم وامی در کار نیستش کلاهبردارن اگه فک میکنید مشکلی باهاشون دار ...

از این که جواب دادن یانه رو عرض کردم خدمتت ادرس شرکت موجوده میخواین

من دقیقا 2 شهریور اقدام کردم و بعد چن روز ی اسمس واسم آمدش ک تایید ام کردن بعدش واریز انجام دادم ک ت ...

منم ۶ شهریور واریز کردم. هتوز خبری نشد. پشتیبانی درست و حسابی هم ندارند. هی میگن سامانه در حال بروزرسانی هستش و سامانه پیامکی به مشکل خورده و از این صحبتا. نمیتونم یقینا بگم کلاهبرداری، چون نناد اعتماد الکترونیکی داره.

من دقیقا 2 شهریور اقدام کردم و بعد چن روز ی اسمس واسم آمدش ک تایید ام کردن بعدش واریز انجام دادم ک ت ...

به نظرم اگر کلاهبرداری بود باهم یک شکایت ثبت کنیم که پیگیری بشه. هم از طریق سایت enamad میشه و هم از طریق مراجع قضایی و پلیس فضای مجازی

سلام بچها خوبین خواستم بهتون بگم ویمینو کلاهبرداره وامی در کار نیست من این اشتباه و کردم واسشون کارم ...

خدا خیرت بده اطلاع دادی

منم میخواستم وام بگیرم دیدن نه قراردادی می‌بنده ، نه پشتیبانی درست حسابی، اولم پول میگیره

با پشتیبانی آنلاین صحبت کردن میگم کارمزد از روی وام بردار جواب نداد

جای تعجب که نماد الکترونیکی داره

یعنی باید درش گل گرفت که به شیادها هم مجوز می دهند

شما روی نماد الکترونیکی کلیک کن

به سایت که وارد شدی ثبت شکایت بزن بعدش خودشون پیگیری می کنند

به هیچ عنوان حتی وارد سایتشم نشید vimino.ir تقلبیه و کلاهبرداری اینترنتی میکنه به بقیه هم اطلاع رساتی بکنید لطفا

سایت با آدرس vimino.ir با ترفند اعطای وام فوری بدون ضامن و سپرده و با استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی سِپ و پذیرنده زرین اکسپرس اقدام به کلاهبرداری و دریافت وجه تحت عنوان هزینه اعتبارسنجی و ... میکنه

دیگه چ خبری میخواد بشه عزیزم بهتون گفتم وامی در کار نیستش کلاهبردارن اگه فک میکنید مشکلی باهاشون دار ...

سلام پرداخت کردن براتون؟

برای من هنوز پیامک تاییدیه نیومده تماس گرفتم گفتن تعطیلاته و نصف پرسنلمون رفتن کارامون عقب افتاده 

اگه نریختن پایین سایت نماد الکترونیک هست کلیک کنید وارد صفحه که شدید ثبت شکایت رو بزنید و وارد پنجره ملی بشین و ثبت شکایت کنید تا جلوشونو بگیرن تا بقیه سرشون کلاه نره