2777
2789

حس ششم خاروصداکردم همه گفتن جنسیت بچم رو😁😂🤣🤣🤣😅😅

توی تایپیک قبل هم گفتم به یه آقایی گفت۷ماه دیگه باردارمیشی🙄🙄🙄🙄🙄😒🤪🤪🤪🤪🤪

یعنی مرده بودیم ازخنده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلوم نیست ولی بعضی هاشون درست میگن

واقعا ادم عصبی میشه وقتی میبینه بقیه به این خرافات اعتقاد دارن اخه مگه اونا معذرت میخوام خدان یا چشم برزخی دارن که همه چی میدونن 

چقدر مزخرفه واقعا 

معلوم نیست ولی بعضی هاشون درست میگن

بابامن خودم گاهی حوصله ام سرمیره میرم حس ششمی۵۰-۵۰است

من همون۵حسم هم قاطی کرده باگوشام بومیکنم باچشام میشنوم و....

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

عزیزم صرفا یه حسه برای بعضیا در میاد برای بعضیا نه واسه من درست گفتن

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

واقعا ادم عصبی میشه وقتی میبینه بقیه به این خرافات اعتقاد دارن اخه مگه اونا معذرت میخوام خدان یا چشم ...

😪واقعا بعضی موقع ها هم یه چیزایی می گن طرفو از زندگی ناامید می کنن در حالی که برعکسش اتفاق می افته

حس ششم خاروصداکردم همه گفتن جنسیت بچم رو😁😂🤣🤣🤣😅😅توی تایپیک قبل هم گفتم به یه آقایی گفت۷ماه دیگ ...

😂😂😂😂😂وااای

واقعا بیاین این کار تمومش کنید وقتی یکی همچین تاپیک مسخره ای میزنه بقیه نرن ازش سوال بپرسن 

متاسفم برای بعضیا که به این چیزا مسخره اعتقاد دارن

عزیزم صرفا یه حسه برای بعضیا در میاد برای بعضیا نه واسه من درست گفتن

اینا ادعا شون میشه مثلا از همه چیز خبر دارن ولی درصورتی که الکی دارن بقیه میزارن سرکار 

اوناهم شانسی درس میگنن 

😂😂😂😂😂وااایواقعا بیاین این کار تمومش کنید وقتی یکی همچین تاپیک مسخره ای میزنه بقیه نرن ازش سوال ...

باورکن یکسره تکم میکنندبگوچی میشه

میگم مگه من جادوگرم و....

ولی یه چیزبینابین میگم نه سیخ بسوزه نه کباب

😪واقعا بعضی موقع ها هم یه چیزایی می گن طرفو از زندگی ناامید می کنن در حالی که برعکسش اتفاق می افته

ببخشیدا ولی چرا یکی اینقدر باید ساده باشه که گول این حرفا رو بخوره

باورکن یکسره تکم میکنندبگوچی میشهمیگم مگه من جادوگرم و....ولی یه چیزبینابین میگم نه سیخ بسوزه نه کبا ...

ما همه بعضی وقتا میگیم شایو مثلا اینطوری بشه اونطوری بشه ولی اینا داخل تاپیک میگن کی ازدواج میکنم کی کراشم پیام میده اخه این مسخره بازیا چیه اون طرفم از الکی یچیزی میگه 

ما همه بعضی وقتا میگیم شایو مثلا اینطوری بشه اونطوری بشه ولی اینا داخل تاپیک میگن کی ازدواج میکنم کی ...

میگم من اصلاباردارنیستم به قطع میگن جنسیت بچه ات فلانه

آقاهه الکی گفت کی باردارمیشم گفت۷ماه دیگه😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣