2777
2789
بابامن خودم گاهی حوصله ام سرمیره میرم حس ششمی۵۰-۵۰استمن همون۵حسم هم قاطی کرده باگوشام بومیکنم باچشام ...

😂

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خرافات نیست واقعیه مثلا یه ادمی باهات حرف بزنه میتونه سنتو بگه اما همه چیو نمیتونن بگم دیگه

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که متاسفم که به این چیزا اعتقاد دارین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که متاسفم که به این چیزا اعتقاد دارین

من خودم وقتی با یه نفر حرف بزنم صوتی میفهمم چن سالشه و طرف پشماش میری ه 😑😑😑اما همیشه درست نیست ولی خوب ۹۰درصد درسته 

من خودم وقتی با یه نفر حرف بزنم صوتی میفهمم چن سالشه و طرف پشماش میری ه 😑😑😑اما همیشه درست نیست ول ...

منم از پشت چت میفهمم طرف دختره یا پسر الان من حس ششمم؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من خودم وقتی با یه نفر حرف بزنم صوتی میفهمم چن سالشه و طرف پشماش میری ه 😑😑😑اما همیشه درست نیست ول ...

اره عزیزم این چیزا درسته که شما میگی

ولی طرف میگه بچم چیه؟بچم چه شکلی میشه؟چندسالگی شوهر میکنم؟کی کراشم پیام میده؟

اون طرفم میاد جواب اینا میده از الکی بعدش همه میگنن به به این حس ششمی همه چیو میدونه

والا چی بگم موقعی از چیزی ناامیدی هر حرف مثبتی در مورد اون موضوع خوشحالت می کنه

دقیقا به خاطر همین مثلا بهت امید میدن کی کراشت پیام بده عشقت کی برمیگرده بعدشم  باور میکنه و این کار رواج پیدا میکنه

خرافات نیست من خودم همزاد دارم و بیشتر چیزا رو حس میکنم اما انرژی ازم میگیره

لباس تنم چه رنگیه؟ 

خرافات نیست من خودم همزاد دارم و بیشتر چیزا رو حس میکنم اما انرژی ازم میگیره

یعنی هرکس میره به  نویس یا چیزی میگه همزاد داری یعنی ببین محاله بری که بهت نگه همزاد داری

مگه اون طرف ببخشید خدا یا چشم برزخی داره که حتما درست دربیاد؟

خب ببین خیلی سادست این یه ترفنده

مثلا تو ایرانی ها خیلیی کم پیدا میشه کسی که پوستش روشن نباشه سبزه هاشم سبزه ی روشنن خب میگه پوست تقریبا روشن

چشم کشیده! خب چشمای همه بخوای حساب کنی کشیدست! 

شوخ و مهربون خب این توی همه هست! 

یا یکی میگفت من سن و رنگ لباس و ماه تولد اینا نمیتونم بگم ولی میتونم بگم کی پیام میده بهش میرسی یا نه! 😐 به نظرت این یعنی چی؟