2777
2789
یعنی هرکس میره به نویس یا چیزی میگه همزاد داری یعنی ببین محاله بری که بهت نگه همزاد داری

عزیزم همزاد که کشکی نیست 🥲😂 دعا نویسو بیخیال تو خودت کامل متوجه میشی اگه داشته باشی متاسفانه نمیتونم کامل و واضح راجبش صحبت کنم

😂😂😂تاکی میخوان با این چرندیات زندگی ادامه بدن

همین😔😔😔😔

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب ببین خیلی سادست این یه ترفندهمثلا تو ایرانی ها خیلیی کم پیدا میشه کسی که پوستش روشن نباشه سبزه ها ...

جالبه باور هم میکنن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

😂

والا😁😂

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خب ببین خیلی سادست این یه ترفندهمثلا تو ایرانی ها خیلیی کم پیدا میشه کسی که پوستش روشن نباشه سبزه ها ...

چرا سن و ماه تولد نمیتونه بگه چون میگه شاید دروغ از اب دربیاد میره کی  میده به اون طرف میگه بعدش اونم‌منتظر میمونه تا پیام بده بعدشم وقتی دید پیام نداد دیگه خبری از این حس ششمی نیست که بخواد بهش بگه چرا پیام نداد اینا یه ترفندهایی به کار میبرن که همه حرفاشون باور کنن

خیلی باحال میگی 😂

پسرم اینقدرخندیدخوبش برد😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

چرا سن و ماه تولد نمیتونه بگه چون میگه شاید دروغ از اب دربیاد میره کی میده به اون طرف میگه بعدش اون ...

تامن خودم میرم اول تایپکهاش رویه نگاه کلی میکنم میگم

خودش یادش نیست چیاگفته توی تایپیکهاش😁😂

چرا سن و ماه تولد نمیتونه بگه چون میگه شاید دروغ از اب دربیاد میره کی میده به اون طرف میگه بعدش اون ...

آره دیگه همینه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کاش این کار دیگه بیشتر از این رواج ندیم کسی از این به بعد همچین تاپیکی زد همه نرن ازش سوال مزخرف بپر ...

من گزارش میزنم

ده نفر گزارش بزنن پاک میشه