خانما من امسال تصمیم گرفتم بمونم پشت از امروزم شروع کردم کمی ناامید و خستم...اگه میشه یکم بهم کنید و انگیزه بدید بهم اگر تجربه ای در این باره دارین هم بهم بگید ممنون میشم
تاپیک کناری یه دختر خانوم بود خواب دیده بود ۱۷ سالشه رفته کتاب کنکور خریده داشته زیست میخونده وقتی از خواب بیدار میشه ۲۶ سالش بوده و پشیمون از اینکه چرا سرنوشتش رو با کار شاید بیهوده گذرونده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی حرفای مردم روم تاثیر میذاره من خیلی احساسیم الانم دارم با افسردگی میجنگم نمیدونم چطوری اهمیت ند ...
شرایط من بدتر توعه ولی
تو قبول شی
نشی
باز حرفشون هست
همیشه یچی پیدا میکنن برای گفتن
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
خیلی حرفای مردم روم تاثیر میذاره من خیلی احساسیم الانم دارم با افسردگی میجنگم نمیدونم چطوری اهمیت ند ...
اینو بدون که همه بچه های پشت کنکوری سرکوفت و تیکه میشنون و شما تنها نیستی من خودمم پشت کنکوریم و همه ی اینهارو تجربه کردم ولی این افراد نه زمان بدبختی دست شمارو میگیرن نه زمان خوشبختیت به روی خودشون میارن
تاپیک کناری یه دختر خانوم بود خواب دیده بود ۱۷ سالشه رفته کتاب کنکور خریده داشته زیست میخونده وقتی ا ...
شاید باورتون نشه ولی این حبس خانگی اعتیاد اوره و خیلی ادمو منزوی میکنه من کل دو سال گذشته بجز این مرداد ماه فقط 9 بار از خونه رفتم بیرون...روحت نابود میشه با کنکور
اره پیام بدینچه رشته ای هستین؟ترازتون رو بگید عزیزم
با تراز های
سوابق:5658
کنکور 5280
میشه رشته دولتی اورد برای رشته تجربی؟
میدونید چه رشته هایی؟
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀