2777
2789
عنوان

نصیحت برای پشت کنکور موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت کنکور بیش از یک الی دوسال=تلف کردن عمر وجوانی و بازی دادن خود و افسرده شدن گول استثناعاتم نخورین شرایط کشور روز ب روز عنتر از روز قبل

کنکور قبلا ارزش داش الان ن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ممکنه تا زمان کنکور کسی یا کسایی باشن که با حرفاشون اذیتت کنن بگن قبول نمیشی نمیتونی بیخیال شو بشین اصن تو خونه و شوهر کن  یا برو سرکار اصلا

با قبول شدنت تو دهن‌شون بزن نه با ناامیدی و دلسرد شدن

اتفاقا این حرفاشون بیشتر به آدم انرژی میده که زورشو بزنه

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)
چیزی به نام انگیزه وجود نداره دختر خوب هدفت باید اونقدر بهت انرژی بده که کم میاری اگر اینطور نیست یا ...

وای جمله اخرت خیلی متاثرم کرد:)قطعا اینکارو انجام میدم و این طرز فکرو واسه خودم عادی میکنم که جوری درس بخونم و کتاب دستم بگیرم انگار اخرین باره..

اصلا این اشتباه رو نکن.۵سال موندم پشت کنکور در حالی که میتونستم تو بهترین دانشگاه ها درس بخونم ولی گ ...

نمیفرستنم رشته ای بجز رشته های پزشکی و دندون بخدا..از زیر فرهنگیانم که بزور فرار کردم

هدفت چیه عزیزم؟اگه خواستی پیام بده راهنماییت کنم

من پیام بدم 

اطلاع دارید با ترازی ک دارم چه چیزای میشه اورد یا اصلا مجاز هستیا نه؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین اگه در توانت میبینی بمون پشت چون ممکنه بری دانشگاه ولی اون رشته رو نخوای بعد پشیمون بشی ترازت چ ...

8400 شدم..حقیقتا زیاد تلاش نکردم اجازه دادم افسردگی تا میتونه پایینم بیاره تقصیر خودم بود..