2777
2789
عنوان

نصیحت برای پشت کنکور موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 70 پست
نمیفرستنم رشته ای بجز رشته های پزشکی و دندون بخدا..از زیر فرهنگیانم که بزور فرار کردم

هرچی که هست نمون پشت کنکور.مگه قراره همه پزشک و معلم شن؟برو دنبال علاقت

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

تاپیک کناری یه دختر خانوم بود خواب دیده بود ۱۷ سالشه رفته کتاب کنکور خریده داشته زیست میخونده وقتی از خواب بیدار میشه ۲۶ سالش بوده و پشیمون از اینکه چرا سرنوشتش رو با کار شاید بیهوده گذرونده

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای هدفت بجنگ و به حرفای منفی دیگران اصلا گوش نده کاری کن که بعدا حسرتش برات نمونه که کاش تلا ...

خیلی حرفای مردم روم تاثیر میذاره من خیلی احساسیم الانم دارم با افسردگی میجنگم نمیدونم چطوری اهمیت ندم به حرفاشون و نذارم روم تاثیر بذارن

پشت کنکور بیش از یک الی دوسال=تلف کردن عمر وجوانی و بازی دادن خود و افسرده شدن گول استثناعاتم نخورین ...

منم فقط امسال میمونم..گفتم یکبار دیگم شانسمو امتحان کنم خدارو چه دیدی شاید شد

خیلی حرفای مردم روم تاثیر میذاره من خیلی احساسیم الانم دارم با افسردگی میجنگم نمیدونم چطوری اهمیت ند ...

شرایط من بدتر توعه ولی 

تو قبول شی 

نشی

باز حرفشون هست 

همیشه یچی پیدا میکنن برای گفتن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ممکنه تا زمان کنکور کسی یا کسایی باشن که با حرفاشون اذیتت کنن بگن قبول نمیشی نمیتونی بیخیال شو بشین ...

اره دقیقا..الان بهم میخندن ولی ساله دیگه واسه ی زنگ و صحبت باهام خودشونو میکشن که چیکار کردی قبول شدی..

خیلی حرفای مردم روم تاثیر میذاره من خیلی احساسیم الانم دارم با افسردگی میجنگم نمیدونم چطوری اهمیت ند ...

اینو بدون که همه بچه های پشت کنکوری سرکوفت و تیکه میشنون و شما تنها نیستی من خودمم پشت کنکوریم و همه ی اینهارو تجربه کردم ولی این افراد نه زمان بدبختی دست شمارو میگیرن نه زمان خوشبختیت به روی خودشون میارن 

خسته ام از خسته‌شدن 🙃
تاپیک کناری یه دختر خانوم بود خواب دیده بود ۱۷ سالشه رفته کتاب کنکور خریده داشته زیست میخونده وقتی ا ...

شاید باورتون نشه ولی این حبس خانگی اعتیاد اوره و خیلی ادمو منزوی میکنه من کل دو سال گذشته بجز این مرداد ماه فقط 9 بار از خونه رفتم بیرون...روحت نابود میشه با کنکور

اره پیام بدینچه رشته ای هستین؟ترازتون رو بگید عزیزم

با تراز های 

سوابق:5658

کنکور 5280

میشه رشته دولتی اورد برای رشته تجربی؟

میدونید چه رشته هایی؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

شرایط من بدتر توعه ولی تو قبول شی نشیباز حرفشون هست همیشه یچی پیدا میکنن برای گفتن

تا قبل کنکور هیچوقت دشمنی مردم و فامیلو حس نکرده بودم ولی امسال حسادت و دشمنیشونو واضح و مستقیم متوجه شدم