2777
2789
عنوان

اسیر شوهر و بچه شدم خیلی پشیمونم

759 بازدید | 57 پست

همیشه تو خونه هستم چندروز قبل رفتم خونه بابام بچهام انقدر اذیت کردن که بابام غر میزد ب مامانم ب بهانه ها الکی که تقصیر توعه هی رو میدی ب بچها و فلان فهمیدم کلافه شدن پاشدم اومدم خونمون وقتی خاستم بیام مامانم کسل بود یجورایی دلش سوخت برام گفت رفتار باباتو ب دل نگیر توکه هیچ جا نمیری یکم بیشتر بمون  که بابام بلند داد زد بسلامت!(یعنی بزار بره خونش)اومدم خونمون دیشب ب شوهرم گفتم دلم گرفته بریم بیرون گفت کجا بری بمون کاراتو انجام بده همیشه همینو میگه اخرش ب دعوا ختم میشه و نمیریم ده ساله زندونی ام حوصله خودمم ندارم دیگه بچهامم بشدت لجباز و شیطونن پارک ک میریم انقدر اذیت میکنن ب غلط کردن میفتم از طرفی شوهرم مدام پیش دوستاشه نه پول داره نه احساس و عاطفه خستم کرده😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

خداکمکت کنه 

متاسفانه از همون اول شوهرت همین جوری بار اوردی ...

بچه هم اینقدر خونه مونده و فضای خونه متشنج هست ک میره جایی دیگه همه رو اذیت میکنه 

بچه هات مدرسه ای بشن کارت راحت میشه خودت میری صبح ها بیرون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار بچه هات برن مدرسه یکم راحت میشی بعد خاسی بری خونه بابات یکی رو ببر یکیش رو بزار پیش باباشون . شوهرا چقد خودخواه شدن. 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

میدونی مشکل کجاست همه کمی و کاستی زندگی و شوهر و بچه ها رو قبول میکنیم یه وقتی میبینیم دیگه کاسه صبرمون لبریز شده .اگه میتونی یه وقت برای خودت بزار مثلا باشگاه برو یا یه کلاس برو یا کاری که دوست داری تو خونه انجام بده

یروز که شوهرت خونه ست بچه هارو بذارپیشش برو اقلا ۱ساعت تو پارک بشین معزت ارامش بگیره...فوقش میخواد ی ...

بچهام نمیمونن پیشش مدام بمن چسبیده ن حالم دیگه بهم میخوره حتی حموم دسشویی دنبالم میان

زندگی متاهلی همینه عزیز 

من همیشه به مجردها میگم تا وقتی مجبور نشدید ازدواج نکنید  

ازدواج فقط مسیولیت و دردسره هم برای زن  هم برای شوهر 

بخودی نیست که اولش را با جشن و زرق و برق درست میکنند تا سر  جوانها کلاه بره و فکر کنند لابد  همه زندگی متاهلی جشن و سروره 

نمیدونند که نه خبری نیست 

و فقط یک خستگی ممتد براشون به ارمغان میاره

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
میدونی مشکل کجاست همه کمی و کاستی زندگی و شوهر و بچه ها رو قبول میکنیم یه وقتی میبینیم دیگه کاسه صبر ...

ب نظرت میشه حتی تو حموم دستشویی بامن میان بعد بزارم پیش کی برم باشگاه و...

زندگی متاهلی همینه عزیز من همیشه به مجردها میگم تا وقتی مجبور نشدید ازدواج نکنید ازدواج فقط مسیولی ...

کی گفته همینه🤨

زندگی همه باهم یکی نیست خودم به شخصه الان خیلی راحت تر شدم هروقت بخام شوهرم میبرتم بیرون  و اینکه موقعی که پریود  میشدم یا الان که باردارم اون کلا غذا درست میکنه همش 

خدایی من متاهلی رو ترجیح میدم 

خداکمکت کنه متاسفانه از همون اول شوهرت همین جوری بار اوردی ...بچه هم اینقدر خونه مونده و فضای خونه م ...

خانوادگی اینجورین مادرشم حمایتش میکنه ک زن نباید بره بیرون باید توخونه باشه و خانه داری کنه

بچهام نمیمونن پیشش مدام بمن چسبیده ن حالم دیگه بهم میخوره حتی حموم دسشویی دنبالم میان

همه راه ها رو زنا رفتت. تا بزرگ بشن برن مدرسه راحت میشی

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺