2777
2789
عنوان

اسیر شوهر و بچه شدم خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 57 پست
بچهام نمیمونن پیشش مدام بمن چسبیده ن حالم دیگه بهم میخوره حتی حموم دسشویی دنبالم میان

چندسالشونه؟؟؟؟بذارشون مهد کودک هم هودت اسایش روحوروان داری هم انرژی بچه ها اونجاخالی میشه وهم وابستگیشون کم‌میشه البته اگر کوچیکن

بزار بچه هات برن مدرسه یکم راحت میشی بعد خاسی بری خونه بابات یکی رو ببر یکیش رو بزار پیش باباشون . ش ...

مدرسه هم که برن باز باید حواس مادر به دیکته و مشق و درسشون باشه 

کار زندگی متاهلی تمومی نداره 

بچه ها بزرگ هم که بشن ازدواج هم که بکنند باز هم مسیولیت دارند .

طرف ازدواج میکنه اگه خوشبخت باشه بچه هاشو میاره خونه مادر و پدر  توقع داره  مادر بزرگ و پدر بزرگ از نوه ها  مراقبت کنن اگر هم خوشبخت نباشه که مرتبا دعوا زن و شوهریشون رو به خونه پدر و مادر میارن 

دردسرها تمامی ندارد 

ازدواج فقط مسیولیته بدون پاداش 

و پیشرفت

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هات چند سالشونه؟ بچه مادرو به مرز جنون میرسونه بعضی وقتا چه برسه اطرافیان توقع نداشته باش

توقع زیادی  ندارم ولی وقتی میدونن جایی ندارم برم یروزتحمل کنن سخت نیست بعد چدساعت من برمیگردم ب قفس خودم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
کی گفته همینه🤨زندگی همه باهم یکی نیست خودم به شخصه الان خیلی راحت تر شدم هروقت بخام شوهرم میبرتم بی ...

هنوز بچه ات به دنیا نیومده عزیز 

هنوز اول ازدواجته احتمالا 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
چرا شوهرتو تو کارها شریک نمیکنی مجبورش کن یسری کار ها رو اون انجام بده

داد وبیداد میکنه حوصلشو ندارم

چندسالشونه؟؟؟؟بذارشون مهد کودک هم هودت اسایش روحوروان داری هم انرژی بچه ها اونجاخالی میشه وهم وابستگ ...

بزرگه میره کلاس اول کوچیکه دوسالشه

مدرسه هم که برن باز باید حواس مادر به دیکته و مشق و درسشون باشه کار زندگی متاهلی تمومی نداره بچه ه ...

دقیقا از هرچی ازدواجه متنفرم

توقع زیادی ندارم ولی وقتی میدونن جایی ندارم برم یروزتحمل کنن سخت نیست بعد چدساعت من برمیگردم ب قفس ...

باباها بیشترشون همینن بداخلاق و بی احساس، یادشون میره ک خونه ی اصلی ما خونه ی اوناست نه خونه ی شوهر 

بچهام نمیمونن پیشش مدام بمن چسبیده ن حالم دیگه بهم میخوره حتی حموم دسشویی دنبالم میان

یکی دوبار بزاری بری عادت میکنن و شوهرتم عادت میکنه ،اول از کم شروع کن مثلا ده دقیقه برو یه مغازه بستنی بگیر بیا ،بچه تشویق میشه اگر بمونه بهش جایزه میدی ،چنددفعه رفتی براشون جایزه بیار دیگه یجور میشه خودشون وامیستن تو بری

من خودم دوتا بچه دارم ولی همه کار میکنم درس ،باشگاه ،تفریح