2777
2789
عنوان

حد و حدود رابطه

1750 بازدید | 25 پست

سلام

اگر با یه پسر دوست بشین حالا چه به قصد ازدواج و چه غیر ازدواج اگر ازتون درخواست خونه و سفر و مشروب و رابطه فیزیکی کنه چطوری رد میکنید ؟ حتی اگر اون پسر دوست دارین چطوری به پسر نه میگین در صورتیکه رابطه ادامه داشته باشه ؟

2- اصلا حد و حدود رابطه ی فیزیکی تو ی دوستی در چه حد باید باشه ؟ بعد چند جلسه باید شروع بشه ؟ منظورم این نیست من الان تو این موقعیتم ولی چند روز پیش جایی منتظر بودم یه دختر و پسر جلوی من اشنا شدن و رفتن قهوه خوردن و دیگه عین عاشق و معشوق فقط تو بغل هم بودن بوس و بغل و .. و ... و ...  یعنی من دو ساعت اونجا بودم عین دوساعت اینا بهم چسبیده بودن و دقیقا همونجا اشنا شدن همون لحظه چون خودم دیدم شماره دادن و ... انگار این امر طبیعیه و برای من یکم غیر عادیه دوست داشتنم نظر شما رو بدونم که درست فکر کنم

من و شوهرم با هم دوست بودیم اوایل پیشنهادای الکی میداد بعد من چون دوسش داشتم و هم اینکه دختری نبودم ک حد و حدودمو زیر پا بذارم با خجالت و متانت رد کردم و گفتم من اینجوری نیستم البته بگم ما مجازی با هم در ارتباط بودیم اونم برگشت بهم گفت تو همون چیزی هستی ک میخوام ما پسرا اگ ب دختری دست بزنیم برا ازدواج نمیخوایمش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه اینا تکلیفشون معلومه دوست داشتنشون در حد همون رفع نیازه براشون اهمیت نداره طرف کی باش خیلی ببخشید فقط میخان خالی شن وگرنه خیلیا چندسال دوستن و هیچکدوم از این کارای مسخره رو تاحالانکردن چون واقعا دنبال شناخت برا یه عمر زندگی مشترکن براشون شخصیت و رفتار طرف مهمه که کشف کنن وگرنه اگه صرفا دنبال همون نیاز جنسی باشی اصلا مهم نیست طرف چطوره نهایت میگی چندماه باهمیم بعدم کات میکنیم یکی دیگه 

من و شوهرم با هم دوست بودیم اوایل پیشنهادای الکی میداد بعد من چون دوسش داشتم و هم اینکه دختری نبودم ...

منم رد میکنم این درخواست ها رو ولی اونا هم منو ترک میکنن و یا بهم میگن اگه تا حالا رابطه نداشتی پس تو بیماری و وقتی میگم من فقط میخوام با همسرم رابطه داشته باشم و با کسیکه عاشقشم پسم میندازن

منم رد میکنم این درخواست ها رو ولی اونا هم منو ترک میکنن و یا بهم میگن اگه تا حالا رابطه نداشتی پس ت ...

اونا عاشقت نیستن و فقط برا ... میخواستنت پس همون بهتر ک از زندگیت گورشونو گم کردن قبل اینکه بلایی سرت بیارن

تن ی دختر فقط جسمش نیس اگ‌دستی بهش بخوره یعنی ب قلب و روحش هم دست برد زدن فقط جسم ناقص نمیشه روح و قلب و روان هم آسیب میبینه 

اونا عاشقت نیستن و فقط برا ... میخواستنت پس همون بهتر ک از زندگیت گورشونو گم کردن قبل اینکه بلایی سر ...

افرین منم همیشه دلم میخواد اول رابطه ی عاشقانه دو طرفه داشته باشم بعد دراخر با کسی که قراره نف اصلی زندگیم بشه این تجربه هارو داشته باشم اما افکار من خیلی خریدار نداره 

من و شوهرم با هم دوست بودیم اوایل پیشنهادای الکی میداد بعد من چون دوسش داشتم و هم اینکه دختری نبودم ...

البته اون چیزی که شما فرمودید نظر همه پسرها نیستش.هر کسی قوانین و معیارهای خاص خودش رو داره و این موضوع دلیل بر این نیست که اون پسر، دختر خانوم رو واسه هرزگی میخواد

دیگه اینا تکلیفشون معلومه دوست داشتنشون در حد همون رفع نیازه براشون اهمیت نداره طرف کی باش خیلی ببخش ...

متاسفانه خیلی بد شده . و ادم هایی که بخوان تورو واقعا بشناسن دیگه نیستن فقط جسمتو میخوان 

افرین منم همیشه دلم میخواد اول رابطه ی عاشقانه دو طرفه داشته باشم بعد دراخر با کسی که قراره نف اصلی ...

حرفات خریدار داره اما مگه تو فروشی هستی ک دنبال خریدار میگردی حتی اگ فکرت اینجوریه ی جنس خیلی راحت ب همه فروخته نمیشه هر کسی نمیتونه بخرتش 

البته اون چیزی که شما فرمودید نظر همه پسرها نیستش.هر کسی قوانین و معیارهای خاص خودش رو داره و این مو ...

یعنی شما وقتی عاشق دختری باشی قبل از خواستگاری بهش دست میزنی و بعد اینکه بهش دست زدی خیلی عاشقانه میری خواستگاریش؟

حرفات خریدار داره اما مگه تو فروشی هستی ک دنبال خریدار میگردی حتی اگ فکرت اینجوریه ی جنس خیلی راحت ب ...

فعلا در طول عمرم این چارچوبم بوده . خیلیم بهم میگن وای لذت نبردی و ضرر کردی و ... ولی من میگم ادم بایدرابشو در کمال امنیت اخلاقی و روحی و روانی انجام بده و نه اینکه زمانیکه در مقام همسر قرار بگیره یاد اصغر و اکبر و تقی و نقی بیفته و فقط رابطه باید با همسر باشه و عاشقانه  نه فقط صرف رفع نیاز 

فعلا در طول عمرم این چارچوبم بوده . خیلیم بهم میگن وای لذت نبردی و ضرر کردی و ... ولی من میگم ادم با ...

آفرین دقیقا این درسته دختر ذاتا اینجوریه وقتی کسی غیر همسرش بهش دست بزنه بعدش از خودش متنفر میشه عذاب وجدان میگیره از خودش چندشش میشه بعد ک شکست بخوره رها شه قلبش بشکنه احساساتشو دفن میکنه و از سنگ میشه ممکنه قید خیلی از چیزا رو بزنه و دیگه اون آدم سوابق نمیشه

یعنی شما وقتی عاشق دختری باشی قبل از خواستگاری بهش دست میزنی و بعد اینکه بهش دست زدی خیلی عاشقانه می ...

من منظور دست زدن اینا نیست در کل .ولی در کل من کسی رو دوست داشته باشم تحت هر شرایطی میرم خواستگاریش