2789
😂😂ظرفیت سوتی ها تا یکسال آینده پر شد:

دیگه غصه نخوریااا تا  دلت بخواد ما ۳ تا سوتی دادیم 

یه دفعه دیگه هم یکی از رفیقام همون مشدیه تاپیک زد و توش کلی زر زد در مورد کرم ریزیرو یکی از رفقام همون ایکسه همونننن لحظه آن شد یعنی تاپیک و خوند

گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...

عزیزدلمی ک بگو من با حرف های مشترک زدن حالم خوب میشه البته اگه دوس داری

نفسی🫀

این عشقو از آدم بگیرن هیچی نمیمونه دیگه 🥺

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیگه غصه نخوریااا تا دلت بخواد ما ۳ تا سوتی دادیم یه دفعه دیگه هم یکی از رفیقام همون مشدیه تاپیک زد ...

😐😂عالی هستین 

ن غصه چیه  

غصه های من قبل شما سوتفاهم بود

😐😂عالی هستین ن غصه چیه غصه های من قبل شما سوتفاهم بود

دوستم انقدر گریه کرد  رفت آب قند آورد خورد داشت هق هق مزد و بلند بلند گریه میکرد 🤣🤣🤣💔 منم اینور هی بیشتر زر میزدم و اون دو تا دعوام میکردن،🤣💔

افرینن اصن غصه چیه 🤣🤣🤣🤣🤣 هر وقت حالت خوب نبود منو تگ کن ژه چیزایی دارم برات بگم قشنگ خدا رو شکررر میکنیییی

دوستم انقدر گریه کرد رفت آب قند آورد خورد داشت هق هق مزد و بلند بلند گریه میکرد 🤣🤣🤣💔 منم اینور ...

😂😂😂طفلی دوستت 

مرسی عزیز دلم 

حال خوب تو تقسیم کردی باهام❤️❤️

😂😂😂طفلی دوستت مرسی عزیز دلم حال خوب تو تقسیم کردی باهام❤️❤️

طفلی دوستم چیع اوتا باید خداروشکررر کنن نماز شکر بخونن برا داشتن منو دوستم( آقای ایکس) 

خواهش میکنم🤣🤗

❤️❤️من دیگه تصمیم گرفتم نداشته باشم خودمو برا شام عروسیش آماده کردم اونم دو لپه😋😂❤️🖤

فامیله ؟ ☹️

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

هوم

آخی 

منم داشتم درگیر میشدم تا اینکه برا خودم جا انداختم که ذهنیت و اتفاق جالبی نیست و فلان 

البته اینو نمیگم ناراحت بشی خواستم بگم برای خودم اینجوری جا انداختم تا درگیر نشم و نظر بقیه مصمم ترم میکرد

واقعا از هرلحاظی سخته🥺🥺 خداکمکت کنه 

آخی منم داشتم درگیر میشدم تا اینکه برا خودم جا انداختم که ذهنیت و اتفاق جالبی نیست و فلان البته اینو ...

اره منم اینو موضوع رو برا خودم جا انداختم و از امشب ب بعد حله

اره منم اینو موضوع رو برا خودم جا انداختم و از امشب ب بعد حله

فدای تو 

پس خوشحالم ازینکه یه آدم قوی پشت این کاربریه 🫂😊