2789

بجا خاطره این شعرو با صدا مدیری بپذیر 

یه دنیا خاطره س خداا🥲🥲😍😍

بیا بریم دشت

کدوم دشت

همون دشتی که خرگوش خواب داره

ای وله

بچه صیاد به پایش دام داره

ای وله

بچه صیدم را مزن

خرگوش دشتم را مزن

...

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه سوتی بگم قشنگگگ به زندگی امیدوار شی؟! 

من یه رفیق معمولی پسر دارم یه گروه با ۲ تا از دوستام زده بودیم 

کلی بچه عا فحش دادن و گفتن پریود نشدیم کلی حسودی بهش کلی زر کلی وویس کلییییی عکس خداروشکر من نه وویس داذه بودم نه چیزی پشت سرش گفته بودن عوضش یه چیزایی گفته بودم خودم میخونم گریم میگیره 

بعد یه بار خواستم مثلا قهر کنم ترک‌بزنم رفتم حافظه رو‌ که برای اونایی که عضو میشن پیامای قبل بیافتن یا نه رو زدم قابل مشاهده که بعد این که دوباره با لینک عضو شدم بشه پیاما رو داشته باشم 

قهر کردم ولی ترک‌ نزدم  و یادم رفت اون و تو تنظیمات بزنم پنهان💔

بعد یکس از دوستام ترک زد  هر کاری کردم نتونستم عضوش کنم دوباره اومدم اینو عضو کردم ببینم عضو میشه یا نه 

بعد دیدم عضوو شددد 

هر چقدر التماسش کردیم نرفت بیرون همههه سما رو خوند عکسای خوذش ابن همه مقایسه کرده بودیم کنار کسی همهه وویسا زر زدنامون 

گروه هم طوری شده بود نمیشد پیام‌داد توش🥲 هم من هم اون یکی دوستم که توش بودیم ترک زدیم و اون فرد با کلیییی اسید تنها ماند و هنوز رومون نمشه باهاش صحبت کنیم🤣هی حرفامونننننن

گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...

🥲❤️دشتی کراشم عاشق یکی دیگه شده ای بله

آخخ فدات بشم میدونم چی میگی کاش کاری از دستم برمیمد🥺🥺

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

حله قشنگ غصه جدید تو دوستات اضافه شد😂🖤🖤

کلااا تو فاز غمیااا🤣🤣

بعد جالبیش اینجای آنقدر خندیده بود یا خواهرش تماس گرفتن میگفت (......) از خنده مرده فک کنم تو ساندویچی که ظهر زده یه چیزی بوده 

صدای خنده هاش تا پشت تلفن میومده🤣🤣

عزیزمی همین ک کامنت گذاشتی کلیه‌واسم🥲❤️

قربون دل مهربونت 🥺

هی میخوام چیزی نگم نمک رو زخم نشم 🥲

ان‌شاءالله یه اتفاق خوب برات به صلاحت بشه و همه چیزو تغییر بده

کلااا تو فاز غمیااا🤣🤣بعد جالبیش اینجای آنقدر خندیده بود یا خواهرش تماس گرفتن میگفت (......) از خند ...

وایییی😂😂😂😂😂اون تا قیام قیامت یادش نمیره

قربون دل مهربونت 🥺هی میخوام چیزی نگم نمک رو زخم نشم 🥲ان‌شاءالله یه اتفاق خوب برات به صلاحت بشه و ه ...

عزیزدلمی ک 

بگو من با حرف های مشترک زدن حالم خوب میشه 

البته اگه دوس داری

وایییی😂😂😂😂😂اون تا قیام قیامت یادش نمیره

حیف الان پیامش پیشم نیستتتت

نه من بهش گفتم هیچیییی رو نباید به روم بیاره 🥲 یکی از دوستانم مشدی بود من و اون یکی دوستم و اون فرد لریم بعد  به اون مشدیه فحش ناوسی لری یاد دادیم 🤗💔 هی َ و ُ وِ رو جا به جا میکرد تا تلفظش رو‌بفهمه و میگفت چه باحالههه، به ۲۴ ساعت نکشیده رفیقم‌دید🤣🤣🤣