jomane مدیر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 19075 عنوان بیاید🥲❤️ | مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 30 پست یه خاطره تعریف کنید تا منم غم کراشمو یادم بره 1403/06/05 | 03:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16732 😂😂ظرفیت سوتی ها تا یکسال آینده پر شد: دیگه غصه نخوریااا تا دلت بخواد ما ۳ تا سوتی دادیم یه دفعه دیگه هم یکی از رفیقام همون مشدیه تاپیک زد و توش کلی زر زد در مورد کرم ریزیرو یکی از رفقام همون ایکسه همونننن لحظه آن شد یعنی تاپیک و خوند گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...
کاربر_رز_سفید عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 2131 عزیزدلمی ک بگو من با حرف های مشترک زدن حالم خوب میشه البته اگه دوس داری نفسی🫀این عشقو از آدم بگیرن هیچی نمیمونه دیگه 🥺 اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤ چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند شکرت💕
jomane مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 19075 دیگه غصه نخوریااا تا دلت بخواد ما ۳ تا سوتی دادیم یه دفعه دیگه هم یکی از رفیقام همون مشدیه تاپیک زد ... 😐😂عالی هستین ن غصه چیه غصه های من قبل شما سوتفاهم بود
jomane مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 19075 نفسی🫀این عشقو از آدم بگیرن هیچی نمیمونه دیگه 🥺 ❤️❤️من دیگه تصمیم گرفتم نداشته باشم خودمو برا شام عروسیش آماده کردم اونم دو لپه😋😂❤️🖤
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16732 😐😂عالی هستین ن غصه چیه غصه های من قبل شما سوتفاهم بود دوستم انقدر گریه کرد رفت آب قند آورد خورد داشت هق هق مزد و بلند بلند گریه میکرد 🤣🤣🤣💔 منم اینور هی بیشتر زر میزدم و اون دو تا دعوام میکردن،🤣💔افرینن اصن غصه چیه 🤣🤣🤣🤣🤣 هر وقت حالت خوب نبود منو تگ کن ژه چیزایی دارم برات بگم قشنگ خدا رو شکررر میکنیییی گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...
jomane مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 19075 دوستم انقدر گریه کرد رفت آب قند آورد خورد داشت هق هق مزد و بلند بلند گریه میکرد 🤣🤣🤣💔 منم اینور ... 😂😂😂طفلی دوستت مرسی عزیز دلم حال خوب تو تقسیم کردی باهام❤️❤️
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16732 😂😂😂طفلی دوستت مرسی عزیز دلم حال خوب تو تقسیم کردی باهام❤️❤️ طفلی دوستم چیع اوتا باید خداروشکررر کنن نماز شکر بخونن برا داشتن منو دوستم( آقای ایکس) خواهش میکنم🤣🤗 گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...
کاربر_رز_سفید عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 2131 ❤️❤️من دیگه تصمیم گرفتم نداشته باشم خودمو برا شام عروسیش آماده کردم اونم دو لپه😋😂❤️🖤 فامیله ؟ ☹️ اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤ چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند شکرت💕
jomane مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 19075 طفلی دوستم چیع اوتا باید خداروشکررر کنن نماز شکر بخونن برا داشتن منو دوستم( آقای ایکس) خواهش میکنم🤣 ... 😂🥴❤️
کاربر_رز_سفید عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 2131 هوم آخی منم داشتم درگیر میشدم تا اینکه برا خودم جا انداختم که ذهنیت و اتفاق جالبی نیست و فلان البته اینو نمیگم ناراحت بشی خواستم بگم برای خودم اینجوری جا انداختم تا درگیر نشم و نظر بقیه مصمم ترم میکردواقعا از هرلحاظی سخته🥺🥺 خداکمکت کنه اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤ چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند شکرت💕
jomane مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 19075 آخی منم داشتم درگیر میشدم تا اینکه برا خودم جا انداختم که ذهنیت و اتفاق جالبی نیست و فلان البته اینو ... اره منم اینو موضوع رو برا خودم جا انداختم و از امشب ب بعد حله
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16732 هوم بیداری!؟ یه نظر ازت میخوامیه عکس میذارم ببین خوشگله یا نه گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...
jomane مدیر استارتر عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 19075 بیداری!؟ یه نظر ازت میخوامیه عکس میذارم ببین خوشگله یا نه ببخشیدرفته بودمالان هستم اما ❤️
کاربر_رز_سفید عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 2131 اره منم اینو موضوع رو برا خودم جا انداختم و از امشب ب بعد حله فدای تو پس خوشحالم ازینکه یه آدم قوی پشت این کاربریه 🫂😊 اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤ چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند شکرت💕