2777
2789

میخوام آنلاین شاپ بزنم اما نمیدونم چی 

خودم مد نظرم لباس زیره

اونایی ک انلاین شاپ دارن بگن چقد طول کشید راه بیوفتید الان چطوره وضع کلا کاری هس بشه روش حساب کرد

توی تاپیک قبلیت کلی تایپ کردم دختر😁

باید پیگیر باشی و هرروز تولید محتوا کنی

وقت بزاری نتیجه شو میگیری

خودت برو اینستا بررسی کن، که چقد پیج هستن که حتی سایتم زدن و کلی فروش دارن و چقدر پیجم هستن که به جایی نرسیدن

اراده و همت میخواد و یاد بگیری چیکارکنی

هرکاری سختی خودشو داره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی تاپیک قبلیت کلی تایپ کردم دختر😁باید پیگیر باشی و هرروز تولید محتوا کنیوقت بزاری نتیجه شو میگیری ...

مرررسی فقط موندم چی بیشتر خواهان داره کراپ و لباس زیر باهم باشه خوبه؟

مرررسی فقط موندم چی بیشتر خواهان داره کراپ و لباس زیر باهم باشه خوبه؟

لباس زیر چون سایز بندیه یه سری سایزها دیرتر فروش میره

کراپ خوبه

لوازم ارایش هم خوبه

لوازم اشپزخونه و دکوری هم خوبه

ببین تهیه ی کدومش با قیمت مناسب و کیفیت خوب برات راحتتره

بعد برو توی پیج ها ببین چه جنسیسون رو هی میزنن تمام شد، موجود میشه، فقط یکی مونده

باید یه مدت فقط اطلاعات جمع کنی، اینجا هم اصلا بدرد نمیخوره چون کسی تخصصی حرف نمیزنه، یوتیوب ویدیو میزارن، اینستا هم بررسی کن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch