2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زیاد

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

و اینکه من چندماه‌ پیش فولیک‌ اسید میخوردم و‌قطع کردم

الان اقدام کردم و میترسم نخوردن فولیک ‌اسید باعث مشکل بشه

چون‌ شنیدم‌ حتما باید ۳ ماه قبل بارداری بخوری

درسته؟

ممنون‌ میشم‌ تجربتون رو‌ بهم بگین

و اینکه من چندماه‌ پیش فولیک‌ اسید میخوردم و‌قطع کردمالان اقدام کردم و میترسم نخوردن فولیک ‌اسید باع ...

اشکال نداره از الان استفاده کنید تا وقای باردار میشید ، بعداز اونم زیر نظر دکتر باشید دارو و مولتی ویتامین و .. مینویسع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اشکال نداره از الان استفاده کنید تا وقای باردار میشید ، بعداز اونم زیر نظر دکتر باشید دارو و مولتی و ...

تا وقتی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ممنون عزیزمانقد که همه جا نوشته نخوردن فولیک‌اسید قبل بارداری عوارض داره خیلی ترسیدمبا اینکه اولین ا ...

نه اینطوری نیست نگران نشید .. بهتره ک از ۳ تا۱ ماه قبلش مصرف بشه ولی نشدم باز دکتر میدونه چیکار کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40