2777
2789
عنوان

کار بدی در حق داداشم کردم

1473 بازدید | 89 پست

یه موضوعی پیش اومده که الان سرش یکم عذاب وجدان دارم و احساس میکنم نباید اینکارو میکردم و تو اذیت کردن داداشم

زیاده روی کردم.ما هفته پیش قرار بود بعد چند وقت با فامیلا

جمع شیم بریم پارک ارم شهربازی ،بعد من یه داداش ۱۲ ساله دارم که ازمن کوچیکتره و خیلی تخصه و دقیقا یه روز قبله رفتن هی اومد سر به سر من گذاشت منم حرصم گرفت زدمش اونم برا تلافی الکی به مامانم گفت نیوشا داشت با پسر حرف میزد تو گوشیش،حالا بعد سیمچین مامانم خودش فهمید داداشم دروغ میگه ولی من عصابم خرد شد و رفتم رو فرش اتاقش آب انار ریختم و گفتم کار اون بوده.مامانمم رو فرش خیلی حساسه چون تازه داده بودیم قالی شویی ،بعد سر همین مامانم داداشمو دعوا کردو گفت تو میمونی خونه و سر همین موند،داداشمم خیلی ناراحت و بود و گریه میکرد منم اولش اهمیت ندادم اما بعدش دلم سوخت،الان عذاب وجدان دارم بنظرتون چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری از دستت برنمیاد دیگه گذشت . مگر اینکه خودت یبار دیگه هماهنگ کنی با فامیلا که برید ارم و اونم ببری . یا اینکه خودت تنها ببریش

وولی کارت واقعا به دور از وجدان بود . اون 12 سالش بود واقعا نمیفهمید درست و حسابی . ولی تو بزرگ بودی

الان حسرتش به دل بچه موند مگه ادم هرچند وقت یکبار میتونه بره ارم

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

تجربه شد واسش که تهمت نزنه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

فدای سرت

تا بزرگتر بشین و حتی بعد از اون

دهها برابر بلکه صدها برابر اذیتت میکنه

خوب کردی

رحم نباید کرد به برادر جماعت، اونم از طرف خواهر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

هیچی

اوکی خواهر برادر باهم شوخی دارن ولی شما دیگه خیلی از حد گذروندین اینا همش میشه کینه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯