2777
2789
عنوان

مامانم تو خونه هیچ کاری نمیکنه

3049 بازدید | 71 پست

خیلی موضوع مسخره ایه ولی من جدی دیگه دارم روانی میشم از دست مامانم...اصلا خیلی افسرده و خسته‌ست کل روز بیکار‌مبچرخه تو خونه

صبح تا شب یا پای تلفنه یا رفته پیش خالم بساط غیبت زنداییمو پهن کردن یا تو اینستا میچرخه...متولد ۶۵ ام هست ولی یجوری میگه پام درد میکنه و اینا انگار ۶۰ رو رد کرده

چند وقت پیش عمم اینا مهمون بودن کاملا جدی یه گوشه نشسته بود که من نمیتونم غذا درست کنم دبگه من همت کردم یه قیمه گذاشتم...با خودم گفتم حداقل جلوی عمم دبگه پا میشه یه کاری‌میکنه

بعد شامو ناهار و صبحونه و ظرف شستن و جاروبرقی و لباس شستن و کوفت و زهرمار همش گردن منه. یعنی من غذا درست نکنم هیچی نداریم واسه خوردن

بابامم جدیدا یاد گرفته به من غر میزنه😭 هعی میگه چرا اینور کجه اونور کجه مامانمم در حال دراز کش رو مبل دستور میده غر میزنه بهم

بخدا احساس میکنم خدمتکارشونم اینجا میخوام برم خوابگاه فرار کنم ازشون😭

واقعا دستام کهبر زده اینقدد بردم ظرفو لباس شستمم چی بگم بهشون ولم کنن...نمب گم که نمیخوام کاری کنم واقعا حتی تو سال کنکورم کلی کمک مبکردم ولی اینکه همه چی گردن من باشه منظقیه اخه😭

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن وطیفه اشه خودش انجام بده ی مدت نکن چطور تونسته شوهر کنه باید کارای خونشو خودش انجام بده

این شکلی نبود ولی حدودا یه سالو نیم پیش که پدربزرگم فوت کرد یه مدت افسرده شد...منو بابامم خب کنار اومدیم ولی این وضع ادامه پیدا کرد متاسفانه 

این شکلی نبود ولی حدودا یه سالو نیم پیش که پدربزرگم فوت کرد یه مدت افسرده شد...منو بابامم خب کنار او ...

کسی افسرده هست مه هیچ کاری نتونه انجام بده پدرت باید درستش کنه وظیفه شما نیست 

مامانت که سنش کمه چقدر زود خودش از کار انداخته

اره دقیقا...اصلا تنبلی نیست بحثم واسه خودش میگم

ابن شکلی ممکنه پس فردا الزایمر بگیره