2777
2789
عنوان

کیا با خدا قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 83 پست
ناامید نشو قشنگ جان

امضات کاش شامل حال منم بشه خلاص شم از غم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

نمدونم بعد فقر و هزار جو امتحان دیگه الان تو شرایطیم که مامانم مشکوک به سرطانه 

حتی نمیتونم دعا کنم قفل شدم

خنثی شدم

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازم نیست سر در بیاورید که خدا چطور می‌خواهد مشکلاتِ شما را حل کند.
این مسئولیتِ اوست.

کارِ شما نیست.
کارِ شما این است که به او  اعتماد داشته باشید.

آن موقعیت را به خدا بسپارید و به او اعتماد کنید.
خدای ما، خدای مافوقِ طبیعیست.
او محدود به قوانینِ طبیعت نیست.

در زندگی دفعتاً متوجه می‌شویم که خداوند کارهایی در زندگی‌مان کرده که خود به تنهایی حتی در رویا هم قادر به انجامش نبوده‌ایم

میدونم چی میگی منم سر یه موضوعی خیلی دعا کردم و صبر ، ولی نشد اما باور کن اونقدر از خدا خوبی دیدم و ...

حتی اگه اون موضوع این باشه که کسی دوست نداشته باشه و مریضی نا علاج داشته باشی؟  میخوام قهر بمونم ولی نمیدونم چرا دلم بیشتر از چند ساعت تاب نمیاره

شاید واقعا سخت بود!

شاید اون حرفایی که شنیدی از آدمهای نزدیک و امن زندگیت، واقعا سنگین و سخت بود.

شاید شکست خوردن از نقطه‌ای که براش سالها جنگیدی، واقعا سخت بود.

شاید صبور بودن، واقعا سخت بود.

شاید اون غم، واقعا سنگین و سخت بود.

شاید گذشتن از ارتباط‌های از دست رفته واقعا سخت بود.

شاید رها کردن دوست صمیمیت واقعا سخت بود.

شاید تحملِ رنج روزهای تاریکت واقعا سخت بود.

الکی ادا قویا رو در نیار..

شاید بعضی وقتا واقعا سخته، شاید بعضی وقتا واقعا باید بزاری که زمان بگذره..

یادت نره که سوگواری بخش مهمی از عبور کردنه..!

أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ»

استادی می‌فرمود:

این آیه معنایش این نیست که با ذکر خدا دل آرام می‌گیرد

این جمله یعنی خدا می‌گوید:

جوری ساخته ام تو را که جز با یاد من آرام نگیری...!!

تفاوت ظریفی است!

اگر بیقراری؛

اگر دلتنگی؛

اگر دلگیری؛

گیر کار آنجاست که هزار یاد،

جز یاد او، در دلت جولان می‌دهد.

اینطور نگووووو عزیزم خدا خیلی مهررررربونفقط اشتباه های خودمون توی این دنیا به شکل مشکل میبینیم باید ...

شکی ندارم که خدا مهربونه ولی تو این قضیه که منو دوست داره یا ن شک دارم

حتی اگه اون موضوع این باشه که کسی دوست نداشته باشه و مریضی نا علاج داشته باشی؟ میخوام قهر بمونم ولی ...

چون تو ذهنی درگیری با نفس شیطانی درونت 

اون ازت میخواد فاصله بگیری 

ولی تو با تموم وجود کنارخدایی 

عزیزم هر موضوعی یه حکمتی داره از خدا میخوام که کمکتون کنه که متوجه حکمتش شید ولی شما تنها نیستید ، خیلیا با مشکلاتی که دارن انقدر قشنگ به مهربونی خدا ربطش میدن که من خودم اگه بودم واقعا گله میکردم... 

من که میگم قهر بمونید عیبی نداره ، خودتون ناخودآگاه قهر رو تحمل نمیکنید مطمئن باشید برمیگردید .. چون شما تکه ای از وجود خدارو دارید بخوای یا نخوای🙂

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕