2777
2789
عنوان

کیا با خدا قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 83 پست

وقتی حس میکنی خدایی هست و این همه اذیت میشی 

کلیییییییییییی بهم می‌ریزی 

روانی میکنه ادمو که چرا صدامو نمیشنوی 

چرا من 

چقدر باید درد بکشم 

چقدر امید واهی؟؟؟

اما وقتی فکر کنی نیست 

دردت یکیه 

با کسی صحبت نمیکنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرکاری کردم هیچی ندیدم جز اینکه ببینم تنهام

ناامید نشو قشنگ جان

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اگر قرار بود با سختی‌های دنیا قهر کنیم پس نعوذ بالله پیامبران وائمه اطهارع باید تو صف اول باشند از ب ...

هیچ امامی مصیبت منو نکشیده اونا دردای خودشونو داشتن بعدا اونا معصوم بودن نه مثل ما ادم معمولی

۶ سال صبر کردم هیچ کاری نکرد چقدر دیگه اینده دیشبم سر نماز گفتم دیگه رشته اتصال من و تو بریده شد منت ...

میدونم چی میگی 

منم سر یه موضوعی خیلی دعا کردم  و صبر ، ولی نشد 

اما باور کن اونقدر از خدا خوبی دیدم و فهمیدم که اگر کاری انجام نشده مصلحتی داشته که نتونستم دل بکنم 

باور کن به صلاحت نبوده ، هیچوقت خدا بد بندشو نمیخواد

اصلا قبول ، هرچی تو بگی .. باخدا قهرباش 

هیچ مشکلی هم نداریم 

اما بعد ازون یکم فقط یه خوره با دقت بیشتری به زندگیت نگاه کن بعد مطمئن باش میفهمی که خیلی چیزایی رو داری که فکرشم نمیکردی یا خیلیا حسرتشو دارن اونوقته که ازبین همه اونا به طرز عجیبی میفهمی چرا خواستت تا الان اجابت نشده و قطعا به این معنی نیست که فردا هم همینطور خواستت اجابت نشده بمونه 

اونوقت با دلت به خدا دوباره وصل میشی .. 

اگه زوری و با دل آزرده کنارش باشی حسش نمیکنی و بی فایده س .. پس قهرکن بعدا خودت برمیگردی ... خیلی زود ..

ببخشید اگه پرحرفی کردم:))) خواستم تجربه مو باهاتون اشتراک بذارم 

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

ازکجا میدونی بقیه رو امتحان نکردهیبار برو بیمارستان تختارو نگاه کن خداتو شکر میکنی بخاطر همه چیزدر ض ...

من خودم یکی از همون بیمارام که نا علاجه مریضیم بچه طلاقم تقریبا چرا دیدم به خیلیا همه چی داده لاقال یه چیزم به من میداد یا یکی از ارزوهامو براورده میکرد چی نیشد اینکه خواستم دوستم داشته باشه توقع زیادیه؟ یکدوم بنده هاش به من یزره محبت نکردن

من نزدیک شدم ولی همه چی سخت تر شد امتحانا بیشتر شد ادما بیخود تر شدن من تنها تر شدم دردام بیشتر شد ...

من خودم به شخصه از وقتی که به خدا نزدیک شدم 

بدترین اتفاق هم بیوفته برام

میگم من خدا رو دارم 

خدا کنارمه 

خدا حواسش هست 

خدا برا من بد نمیخواد 

خدا نمیذاره من ناراحت بمونم 

پایان شب سیه سپید است 

برنامه زندگی پس از زندگی مریم قربانی هم به شدت کمکم کرد

اگه جای من بودی چی؟

باردارم ولی سیاهنور با بدبختی پیدا کردم فقطخلاص کنم خودمو

دلم برای خودم میسوزه

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

اینطور نگووووو عزیزم 

خدا خیلی مهررررربون

فقط اشتباه های خودمون توی این دنیا به شکل مشکل میبینیم 

باید خدا باور داشته باشی 

شکر گذاری بنویس 

کتبی ازش بخواه 

زیارت گاه اگر دوست داری برو قرآن بخون 

من نه نماز میخونم نه قرآن نه اهل روزه هستم

ولی به شدت اعتقاد دارم 

و هرروز با خدا حرف میزنم 

شکر گذاری می‌نویسم 

خدا حس میکنم 

خیلی دوستش دارم 

همیشه کمکم میده 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

وقتی حس میکنی خدایی هست و این همه اذیت میشی کلیییییییییییی بهم می‌ریزی روانی میکنه ادمو که چرا صدامو ...

در وجودش شک ندارم که هست چون به عینه حضودشو تو زندگی بقیه دیدم منتهی نمیدونم چرا برا خودم نمیشه