2777
2789
عنوان

کیا با خدا قهرن

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 83 پست
من...ببین انقدر اتفاقات بد برام افتادبدها جسمی و روحیهیچ گوووونه اعتقادی ندارم بهش

منم خیلی خوردم از اول زندگی تا حالا اعتقادو دارم بهش صدرصد فقط بدجور ازش دلم گرفته

قهری ولی میدونی همه چی دست خودشه نمیتونی از خدا جدا بشی بخوایی نخوایی جزئی از خدایی بازگشت اول و اخر ...

من که بودم چرا اذیتم کرد که برم که بخوام دوباره برگردم خدا کریمه رحیمه ولی با من خوب تا نکرد چرا نمیره یکمم بقیرو امتحان کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه آدما زندگیت یه روزی میرن حتی روحت یه روزی جسمتو ترک میکنه ولی فقط خداهست که در هر حالی کنارته از ...

۶ سال صبر کردم هیچ کاری نکرد چقدر دیگه اینده دیشبم سر نماز گفتم دیگه رشته اتصال من و تو بریده شد منتهی نمیدونم چرا بعدش بغضم گرفت زدم زیر گریه

بزرگوار میفرمایند تو اگه با من قهری ، منکه آشتی ام

گله گله هرشهری عمری کاشتی ام🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

قهر نیستم ولی دیگه هم باهاش حرف نمیزنم و کاری ندارم و برام مهم نیست دیگ میخواد چکار ب سرم بده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من که بودم چرا اذیتم کرد که برم که بخوام دوباره برگردم خدا کریمه رحیمه ولی با من خوب تا نکرد چرا نمی ...

ازکجا میدونی بقیه رو امتحان نکرده

یبار برو بیمارستان تختارو نگاه کن خداتو شکر میکنی بخاطر همه چیز

در ضمن من این حرفارو میزنم زندگیم گل و بلبل نیست 

ولی خداروشکر بخاطر هرچی داد و‌نداد 

الان فهمیدم همش به نفعم بوده امیدمو نمیتونم از خدا قطع کنم

افسرده میشم

صدای ویگن تو مغزم‌پلی شد

شماعی زادس🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

گله گله هرشهری عمری کاشتی ام🤣

دقیقا

افرین که سخن بزرگان رو با گوش جان نیوش کردی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دقیقاافرین که سخن بزرگان رو با گوش جان نیوش کردی

🤣🩵

شما با خدا باش ببین چطور همه چیو برات قشنگ میچینه کار به حرف بقیه نداشته باش مگه با خدا هم قهر میکنن ...

من نزدیک شدم ولی همه چی سخت تر شد امتحانا بیشتر شد ادما بیخود تر شدن من تنها تر شدم دردام بیشتر شد  نماز شب میخوندم کیف میکردم باش الان از دستش ناراحتم چرا با من اینجوری میکنه

اخه افرین به این ذهن خلاقت دختر😁😁😁😍😍

😅

همه عالم آینه خلقته حتی ضرب شش و هشت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم