2777
2789
عنوان

برگشت ولی دیر

809 بازدید | 56 پست

کسی که خیلییی عاشقش بودم و خیلی بخاطرش روزای سختی تجربه کردم برگشت .

خیلی دعا کردم 

خیلی گریه کردم 

دو سال منتظرش بودم .

برگشت .

ولی وقتی برگشت که اصلا نمیخامش ...

واقعاً خدا یه چیزی میدونه که دعاهارو مستجاب نمیکنه .

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

شاید نیومدنش باعث شده ازش متنفر بشی

اگ زودتر میومد حست عمیق تر میشد شاید

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

شاید نیومدنش باعث شده ازش متنفر بشیاگ زودتر میومد حست عمیق تر میشد شاید

من چشامو رو بدیاش بسته بودم .اما الان چشمام باز شده و منطقی شدم میبینم آدم درستی نبوده .

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری این دوسال رو گذروندی؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
من چشامو رو بدیاش بسته بودم .اما الان چشمام باز شده و منطقی شدم میبینم آدم درستی نبوده .

دقیقا درکت میکنم روزی نیست که خداروشکر نکنم ازاینکه منو بازی داد منو پیچوند و باهام ازدواج نکرد

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷

شاید نیومدنش باعث شده ازش متنفر بشیاگ زودتر میومد حست عمیق تر میشد شاید

منم حسابدارم🤩

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
چجوری این دوسال رو گذروندی؟

یه روز نبود تو فکرش نباشما .

گاهی از دور میدیدمش تو دانشگاه.... میسوختم قشنگ 

منم وقتی یکی بود اومد دیر اومد دیگه حسی بهش نداشتم

ب یکی هم شدیدا علاقه قلبی داشتم اما بعد از این ک وارد رابطه شدم انقد عذاب کشیدم ک با تموم کردنش حس خوشحالی و رهایی داشتم

بعضی وقتا بعضی چیزا واقعا ب نفع ادم نیست

😘Thanks GOD 
من پنج ماهه منتظرم برگرده ...... واقعا بعد دوسال برگشت؟

آره برگشت .

ولی من منتظرش نیستم دیگه چون اونی که نشون داد نبوده 

یه روز نبود تو فکرش نباشما .گاهی از دور میدیدمش تو دانشگاه.... میسوختم قشنگ

نمیتونم زندگی کنم 

پر از خشمم پر نفرت پر از تنهایی و حسرت و غم 

روانپزشک روانشناس سرکار و ... کتاب  و... ولی نمیتونم خودمو نجات بدم

ینی واقعا میشه یروزی دیگه عاشق نبود ،کاش منم بتونم فراموشش کنم💔

خودمم باورم نمیشه دیگه دوسش ندارم.

منی که بخاطرش ساعت ها رانندگی میکردم که ببینمش فقط 

الان بهم زنگ میزنه التماس میکنه بیا ببینمت فقط 

دقیقا درکت میکنم روزی نیست که خداروشکر نکنم ازاینکه منو بازی داد منو پیچوند و باهام ازدواج نکرد

منم الان خوشحالم از اینکه رفت و باعث شد دیگه نخامش 

منم وقتی یکی بود اومد دیر اومد دیگه حسی بهش نداشتمب یکی هم شدیدا علاقه قلبی داشتم اما بعد از این ک و ...

دقیقا، چون حسی که داریم نمیزاره عقلانی فکر کنیم .

خدا بزرگه واقعاً