من از خیر این لاشی گذشتم دیگه .این چند ماه اخیر با کسی دیگه قراره نامزدی داشتیم
بعد ازکن تونستی به کس دیگه دل ببندی؟
به خاطر این میپرسم ک خودم فکر میکنم بعد از شوهرم ک اولین عشق و اولین مرد زندگیم بود نمیتونم به کس دیگه ای فکر کنم و دلم میخواد ک این فکر اشتباه باشه و اگر قراره این ادم از زندگیم بره دوباره بتونم عاشق شم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عه خوشبختممن فقط لیسانس حسابداری وگرنه ازش استفاده هم نکردم🥺
من شاغلم . ان شاا... که همیشه شاد و سلامت باشی الهی آمین
خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
منم الان درگیر حس جدید شدم و درکت میکنم.چند وقته جدا شدین
من ازدواج کرده بودم ۹ سال زندگی کردیم و ۶ ساله جدا شدم
خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
غم بزرگی دارم و واقعا از ضعیف بودن خودم خستم ۶ سال گذشته و من حالم خوب نیس .
منتظرش نیستم دیگه . ولی حالم خوب نشده و نپذیرفتم واقعیت رو
تو رابطه بعدیت هم شکست خوردی اصلا مهم نیس غصه نخور ان شاا... یکی میاد که باهاش تا همیشه شاد و خوشبخت و سلامت باشی و در آرامش
خودتو واسه تموم شدن این رابطه ها اذیت نکن و از رشد و پیشرفت ننداز . رو خودت و مهارت هات کار کن حیف وقتی که به اندوه و غم واسه مرد جماعت اونم دوس پسر بشه
موفق باشی دختر زیبا و مهربون