khatoon80 مدیر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 عنوان برگشت ولی دیر | مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 56 پست کسی که خیلییی عاشقش بودم و خیلی بخاطرش روزای سختی تجربه کردم برگشت .خیلی دعا کردم خیلی گریه کردم دو سال منتظرش بودم .برگشت .ولی وقتی برگشت که اصلا نمیخامش ...واقعاً خدا یه چیزی میدونه که دعاهارو مستجاب نمیکنه . برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است 1403/06/04 | 17:25 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 نمیتونم زندگی کنم پر از خشمم پر نفرت پر از تنهایی و حسرت و غم روانپزشک روانشناس سرکار و ... کتاب و. ... منم الان درگیر حس جدید شدم و درکت میکنم.چند وقته جدا شدین برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
a_nisa78 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 6216 آره برگشت .ولی من منتظرش نیستم دیگه چون اونی که نشون داد نبوده اسی مال تو دقیق دو سال برگشت؟؟من حالم داره هرروز بدتر میشه؟ واقعا دل تنگی اذیتم میکنه بعد یکماه برگشتم نخواستم ، و گفت برو دنبال زندگیت، منتظرم برگرده .......
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 اسی مال تو دقیق دو سال برگشت؟؟من حالم داره هرروز بدتر میشه؟ واقعا دل تنگی اذیتم میکنه بعد یکماه برگ ... آره دوساله و چندماهه . دوسال کامل منتظرش بودم نیومد و دیدم تو رابطس .منم رفتم تو رابطه الان رابطه جدیدمم یکماه و ۴ روزه کات شده .انگار سرنوشت من فقط دلشکستگی و انتظاره .دارم آب میشما برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
a_nisa78 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 6216 آره دوساله و چندماهه . دوسال کامل منتظرش بودم نیومد و دیدم تو رابطس .منم رفتم تو رابطه الان رابطه جد ... منم همینم توی دو سال شکست عاطفی بدی خوردم تقصیر خودمه بااحساسی بودنم،با اعتماد کردن بیجام
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 منم همینم توی دو سال شکست عاطفی بدی خوردم تقصیر خودمه بااحساسی بودنم،با اعتماد کردن بیجام منم اعتماد کردم .دوبار شکست خوردم .از طرفی میگم باز خوبه از چشمم افتاده و دیگه بهش فرصت نمیدم .از طرفی میگم چرا دیر اومد و فلان برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
a_nisa78 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 6216 منم اعتماد کردم .دوبار شکست خوردم .از طرفی میگم باز خوبه از چشمم افتاده و دیگه بهش فرصت نمیدم .از طر ... درکت میکنم اگه میبینی خیلی اصرار میکنه و واقعا خودشو میخواد ثابت کنه باهاش صحبت کن
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 درکت میکنم اگه میبینی خیلی اصرار میکنه و واقعا خودشو میخواد ثابت کنه باهاش صحبت کن همین چند ساعت پیش برای چندمین بار زنگ زد . ولی حتی دوست ندارم باهاش حرف بزنم برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
a_nisa78 عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 6216 همین چند ساعت پیش برای چندمین بار زنگ زد . ولی حتی دوست ندارم باهاش حرف بزنم به خودت زمان بده بزار برای به دست اوردنت تلاش کنه بگو این مدت کجا بودی؟ سعی کن صحبت کنی باهاش یه جوری بتونی محکومش کنی
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 به خودت زمان بده بزار برای به دست اوردنت تلاش کنه بگو این مدت کجا بودی؟ سعی کن صحبت کنی باهاش یه جور ... اصرار میکنه بیا ببینمت برات توضیح میدم برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
froozen عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1741 خودمم باورم نمیشه دیگه دوسش ندارم.منی که بخاطرش ساعت ها رانندگی میکردم که ببینمش فقط الان بهم زنگ می ... کاش یروزی شوهر منم به این روز بیوفته و من دیگه نخوامش
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 کاش یروزی شوهر منم به این روز بیوفته و من دیگه نخوامش همینم میشه .من خودم فکرشم نمیکردم یه روز برگرده ، یا اینکه یه روز نخامش ...هم برگشت هم نخاستمش برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 کاش یروزی شوهر منم به این روز بیوفته و من دیگه نخوامش چون عذابم داده ها ، با تموم دویتام و همکلاسی هام وارد رابطه شد....جلو چشم من بهم خیانت میکرد ، یه لاشی ب تمام معنا برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
froozen عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1741 همینم میشه .من خودم فکرشم نمیکردم یه روز برگرده ، یا اینکه یه روز نخامش ...هم برگشت هم نخاستمش فعلا ک من میخوام و دارم میسوزم اما اون نمیخواد و عین خیالشم نیست
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4394 فعلا ک من میخوام و دارم میسوزم اما اون نمیخواد و عین خیالشم نیست رها کن . به معنای واقعی کلمه رها کن .به خودت برس و از زندگیت لذت ببر ، بزار بفهمه تو ارزشمندی برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
froozen عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1741 چون عذابم داده ها ، با تموم دویتام و همکلاسی هام وارد رابطه شد....جلو چشم من بهم خیانت میکرد ، یه لا ... شوهر منم عذابم داد با دروغ منو گرفت ،الانم چون میدونه دوسش دارم داره خواسته هاشو تحمیل میکنه و فک کنم ک اصلا دیگه دوسمم نداره🙂