2777
2789
عنوان

برگشت ولی دیر

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 56 پست
نمیتونم زندگی کنم پر از خشمم پر نفرت پر از تنهایی و حسرت و غم روانپزشک روانشناس سرکار و ... کتاب و. ...

منم الان درگیر حس جدید شدم و درکت میکنم.

چند وقته جدا شدین 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

آره برگشت .ولی من منتظرش نیستم دیگه چون اونی که نشون داد نبوده

اسی مال تو دقیق دو سال برگشت؟؟

من حالم داره هرروز بدتر میشه؟ واقعا دل تنگی اذیتم می‌کنه بعد یکماه برگشتم نخواستم ، و گفت برو دنبال زندگیت، منتظرم برگرده .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی مال تو دقیق دو سال برگشت؟؟من حالم داره هرروز بدتر میشه؟ واقعا دل تنگی اذیتم می‌کنه بعد یکماه برگ ...

آره دوساله و چندماهه . دوسال کامل منتظرش بودم نیومد و دیدم تو رابطس .

منم رفتم تو رابطه الان رابطه جدیدمم یکماه و ۴ روزه کات شده .

انگار سرنوشت من فقط دلشکستگی و انتظاره .

دارم آب میشما 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

آره دوساله و چندماهه . دوسال کامل منتظرش بودم نیومد و دیدم تو رابطس .منم رفتم تو رابطه الان رابطه جد ...

منم همینم توی دو سال شکست عاطفی بدی خوردم تقصیر خودمه بااحساسی بودنم،با اعتماد کردن بیجام

منم همینم توی دو سال شکست عاطفی بدی خوردم تقصیر خودمه بااحساسی بودنم،با اعتماد کردن بیجام

منم اعتماد کردم .

دوبار شکست خوردم .

از طرفی میگم باز خوبه از چشمم افتاده و دیگه بهش فرصت نمیدم .

از طرفی میگم چرا دیر اومد و فلان 

منم اعتماد کردم .دوبار شکست خوردم .از طرفی میگم باز خوبه از چشمم افتاده و دیگه بهش فرصت نمیدم .از طر ...

درکت میکنم اگه میبینی خیلی اصرار می‌کنه و واقعا خودشو میخواد ثابت کنه باهاش صحبت کن

درکت میکنم اگه میبینی خیلی اصرار می‌کنه و واقعا خودشو میخواد ثابت کنه باهاش صحبت کن

همین چند ساعت پیش برای چندمین بار زنگ زد . ولی حتی دوست ندارم باهاش حرف بزنم

همین چند ساعت پیش برای چندمین بار زنگ زد . ولی حتی دوست ندارم باهاش حرف بزنم

به خودت زمان بده بزار برای به دست اوردنت تلاش کنه بگو این مدت کجا بودی؟ سعی کن صحبت کنی باهاش یه جوری بتونی محکومش کنی 

به خودت زمان بده بزار برای به دست اوردنت تلاش کنه بگو این مدت کجا بودی؟ سعی کن صحبت کنی باهاش یه جور ...

اصرار میکنه بیا ببینمت برات توضیح میدم

کاش یروزی شوهر منم به این روز بیوفته و من دیگه نخوامش

همینم میشه .

من خودم فکرشم نمیکردم یه روز برگرده ، یا اینکه یه روز نخامش ...

هم برگشت هم نخاستمش 

کاش یروزی شوهر منم به این روز بیوفته و من دیگه نخوامش

چون عذابم داده ها ، با تموم دویتام و همکلاسی هام وارد رابطه شد....

جلو چشم من بهم خیانت میکرد ، یه لاشی ب تمام معنا

فعلا ک من میخوام و دارم میسوزم اما اون نمیخواد و عین خیالشم نیست

رها کن . به معنای واقعی کلمه رها کن .

به خودت برس و از زندگیت لذت ببر ، بزار بفهمه تو ارزشمندی

چون عذابم داده ها ، با تموم دویتام و همکلاسی هام وارد رابطه شد....جلو چشم من بهم خیانت میکرد ، یه لا ...

شوهر منم عذابم داد با دروغ منو گرفت ،الانم چون میدونه دوسش دارم داره خواسته هاشو تحمیل میکنه و فک کنم ک اصلا دیگه دوسمم نداره🙂