2777
2789

حالا من خودم قصد ازدواج ندارما اصلا امروز رفته بودم یه جایی یکی از بستگانم اولین بار بود منو میدید (مرد بود) بعد من رفتم پدر بزرگمو سلام کنم بعد مرده هم بود نشسته بود من پدربزرگمو ک سلام کردم اونم سلام کردم پدر بزرگم منو معرفی کرد بعد مرده گف دخترتون رو دیده بودم ولی نوه رو نه رودکرد ب مامانم اینو گفت بعد گفت دخترتون رو میدین برا پسرم مجرده بیشتر ببینیم شما رو اشنا بشیم(بنظرتون بد نبود اینطور گفت؟ 

من لبخند زدم، از اتاق زدم بیرون بعد شنیدم به مامانم کفته میخوان بیان من گفتم امدن چیکار من نمیخوام

حالا پسره بهترین مغازه ی میوه فروشی رو تو بهترین منطقه شهر داره خیلی بزرگ خونه داره ماشینم داره و اینکه😐دیپلمه من خودم رسمی هستم و رشتمم خوبه از نظر اجتماعی

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

خواهر پسره هم چند باری گف ک یه دختر خوب عین تو میخوایم خوشکل باشه فقط دیپلمه باشه

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر پسره هم چند باری گف ک یه دختر خوب عین تو میخوایم خوشکل باشه فقط دیپلمه باشه

به نظرم زن خونه دار میخواد و بیشتر سازگارن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

فعلا بذار بیاد پسر با عرضه کم پیدا میشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اختلافاتی دارید .نه اینکه نه ولی اگر پسر خوبیه چرا که نه

اختلافاتی داریم یعنی چی؟ 

بعد میگم پدره زشت نبود این حرف رو زد؟ 

خانواده خوبین پسره رو ندیدم من

پول مهمه پووول .زن ی تحصیل کرده بشی اینقدر پول داره ؟؟

میدونم قدش کوتاهه🥲قیافه اش خوبه میگن🤣بعد سنم کم نیست 19سالمه😐

من باشم قبول میکنم ولی ازشون توقع مهریه و طلا و جشن و خرید عالی دارم.

الکی با حرفای مدارا کن و فلان کن گولت نزنن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نمیدونم چرا هنوز که هنوزه این خصلت مَردُم درست نشده و نمیشه 

چطور وقتی یک نفر رو تا حالا از نزدیک ندیدن فقط در موردش شنیدن یا اینکه برای اولین بار میبینن تصمیم میگیرن باهاش ازدواج کنن و مثلا به عنوان عروس یا حالا داماد بگیرن😂

دلیل نمیشه چون مثلا طرف اطرافیانش مثلا پدربزرگش یا حالا فک و فامیلش خوبن خودشم خوب باشه البته منظورم به شما نیست ها ولی میگم چقدر سرسری میگیرن تا یکی رو میبینن میگن عروسمون بشه دامادمون بشه

به نظرم زن خونه دار میخواد و بیشتر سازگارن

نه چون داداشش بیشتر دیپلم درس نخونده گفته بود