از وقتی ازدواج کردیم همیشه شوهرم در حال تلاش و کار کردن بوده از وقتیم که متوجه شدیم باردارم تلاشش دو برابر شده،خداروشکر کارش خیلی خوب داره پیش میره اما امروز که شوهرم اومد خونه بهم گفت ازاین به بعد تا یه ماه شبا هم نمیتونه بیاد خونه و فقط در طول شبانه روز یکی دوبار اونم به مدت کوتاه میتونه بهم سر بزنه چون صبح باید سرکاره خودش باشه و شب رو هم همونجا تنهایی نگهبانی بده چون بخاطر یه سهل انگاری کوچیک چند میلیون ضرر کرده و باید سعی کنه که به هرنحوی شده جبرانش کنه.خیلی دلم براش میسوزه 😭 یه لحظه ام استراحت نداره.صبح تا غروب که سرکاره بعد از اونم باید توی ماشین شب رو بگذرونه توی این هوای سرد ،تک و تنها ... از وقتی که فهمیدم این مشکل پیش اومده همش بغض دارمو گریه میکنم .دلم برای شوهرم کباب میشه که باید اینجوری درحال کار کردن باشه .الان حالم خیلی بده 😭😭😭
من سعی میکنم اصن به روش نیارم،روحیمو پیشش حفظ کنم ولی تو تنهاییام داغونم
خیلی خوبه که انقد ماشالا درکتون بالاست..اما باز تو تنهایی ام ناراحت باشی تاثیر خودشو میذاره..بالاخره زن تو سختی باید پشت شوهرش باشه ازش حمایت عاطفی کنه..شما بهش سر بزنید درطول روز..سورپرایزش کنید..شده با خوراکی های خوشمزه یا کادوی کوچیک..یه پیام محبت امیز..یه عزیزی همیشه بهم میگفت ای کاش همیشه ضررا مالی باشن..قابل جبرانه..میگذره..
همه رنجها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جويندهی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا
عزيزم شوهرت كه انقدر زحمت كشه واقعا حقشه كه كمكش كني , من اينجور مواقع خيلي جوگيرو احساساتيم من جات& ...
چند وقت پیش ماشین خریدیم طلاهامو فروختم کلا .خدایی خیلی مرد خوبیه همه تلاشش اینه که من سختی نکشم اگه ببینه یکم حالم گرفته اس زود ناراحت میشه بخاطرهمین من همیشه سعی میکنم پیشش شاد باشم حتی به ظاهر