2777
2789
عنوان

حکمت خدا 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 55 پست
فدات شم.خداروشکر به شوهرم اعتماد کامل دارم.امتحانشو خیلی وقت پیش پس داده و قبول شده. ازش مطمئنم تو ا ...

خدارو شکر😊

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بعد از نماز صبح حتما حتما سوره ذاریات رو بخون واقعا تاثیر داره البته شنیدم بعد از نماز عشا هم سوره واقعه خیلی خوب که من خودم هنوز فرصت نشده سوره واقعه رو بخونم ولی وقتی سوره ذاریات رو خوندم واقعا خیلی تاثیر داشته روی کار همسرم.انشاالله که به لطف خدا هرچه زوتر مشکلتون حل شه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خیلی خوبه که انقد ماشالا درکتون بالاست..اما باز تو تنهایی ام ناراحت باشی تاثیر خودشو میذاره..بالاخره ...

کارش محیطش یه جوریه که نمیتونم برم .خیلی مردونس محیط وگرنه حتما میرفتم.دقیقا مامانمم امروز بهم گف ضرر مالی باشه فدای سرتون جونتون سلامت.من الان بیشتر بخاطر شرایط همسرم ناراحتم که توی سختیه 

فدات ایشالا خدا هم به خودتو شوهرت هم به داداشمو زن و بچش سلامتی بده  ارزو میکنم اینقد بعد از ا ...

قرررربونت برم عزیزم .ان شاالله که همه توی زندگیشون ارامش و اسایش داشته باشن .خانواده داداشتونم همینطور 

همسرمنم بااینکه تحصیلات خوبی داره اماکارپیدانکردوداره کارگری میکنه باماهی هفتصدتومن باورکن مااصلانمی ...

عززززیزم انشاالله که به حق امام حسین یه کار خوب برای همسرتون پیدا میشه.واقعا اینجور مردا مردونگیشونو نشون میدن با تلاششون 

عزیزم بعد از نماز صبح حتما حتما سوره ذاریات رو بخون واقعا تاثیر داره البته شنیدم بعد از نماز عشا هم ...

چشم حتما امتحان میکنم .ممنون از لطفت دوستم 

منم مثل شماهستم دوهفته ديگه وقت زايمانمه همسرم هرروز داره داغونتر از قبل ميشه از استرس و فشار كار پول طلب داره اما بهش نميدن كار ميگيره صدأت دشمن جلوراهشوسبز ميشن و اذيتش ميكنن ،منم توبارداري همش دارم دعا ميكنم ماهم به يه ارامش برسيم و اين فشارها روحيون كم بشه حداقل ، بهدا منم وتحكمت خدا موندم 

اما بازم بايد اميدمون فقط بخدا باشه تا تو اين ماه عزيز بحق امام حسين و مظلوميتش دستمونو بگيره اميدوارم بزودي يه تاپيك بزني و از شاديهاييكه منتظره هستي برامون بگي و اينكه شوهرت دوباره پروبال گرفته و كارش رونق پيدا كرده

منم مثل شماهستم دوهفته ديگه وقت زايمانمه همسرم هرروز داره داغونتر از قبل ميشه از استرس و فشار كار پو ...

عززززیزم درکت میکنم .خیلی سخته.تو این شرایط فقط خدا میتونه کمکمون کنه.منکه چشم امیدم فقط به خداست .انشاالله مشکل هممون حل میشه به زودی