از وقتی ازدواج کردیم همیشه شوهرم در حال تلاش و کار کردن بوده از وقتیم که متوجه شدیم باردارم تلاشش دو برابر شده،خداروشکر کارش خیلی خوب داره پیش میره اما امروز که شوهرم اومد خونه بهم گفت ازاین به بعد تا یه ماه شبا هم نمیتونه بیاد خونه و فقط در طول شبانه روز یکی دوبار اونم به مدت کوتاه میتونه بهم سر بزنه چون صبح باید سرکاره خودش باشه و شب رو هم همونجا تنهایی نگهبانی بده چون بخاطر یه سهل انگاری کوچیک چند میلیون ضرر کرده و باید سعی کنه که به هرنحوی شده جبرانش کنه.خیلی دلم براش میسوزه 😭 یه لحظه ام استراحت نداره.صبح تا غروب که سرکاره بعد از اونم باید توی ماشین شب رو بگذرونه توی این هوای سرد ،تک و تنها ... از وقتی که فهمیدم این مشکل پیش اومده همش بغض دارمو گریه میکنم .دلم برای شوهرم کباب میشه که باید اینجوری درحال کار کردن باشه .الان حالم خیلی بده 😭😭😭
عزیزم بعد از نماز صبح حتما حتما سوره ذاریات رو بخون واقعا تاثیر داره البته شنیدم بعد از نماز عشا هم سوره واقعه خیلی خوب که من خودم هنوز فرصت نشده سوره واقعه رو بخونم ولی وقتی سوره ذاریات رو خوندم واقعا خیلی تاثیر داشته روی کار همسرم.انشاالله که به لطف خدا هرچه زوتر مشکلتون حل شه
منم مثل شماهستم دوهفته ديگه وقت زايمانمه همسرم هرروز داره داغونتر از قبل ميشه از استرس و فشار كار پول طلب داره اما بهش نميدن كار ميگيره صدأت دشمن جلوراهشوسبز ميشن و اذيتش ميكنن ،منم توبارداري همش دارم دعا ميكنم ماهم به يه ارامش برسيم و اين فشارها روحيون كم بشه حداقل ، بهدا منم وتحكمت خدا موندم
اما بازم بايد اميدمون فقط بخدا باشه تا تو اين ماه عزيز بحق امام حسين و مظلوميتش دستمونو بگيره اميدوارم بزودي يه تاپيك بزني و از شاديهاييكه منتظره هستي برامون بگي و اينكه شوهرت دوباره پروبال گرفته و كارش رونق پيدا كرده