2777
2789
عنوان

حکمت خدا 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 55 پست
ایشالا از یه جای دیگه این ضرر جبران شه که مجبور نباشه انقد دور از شما باشه...غصه نخور این روزای سخت ...

من سعی میکنم اصن به روش نیارم،روحیمو پیشش حفظ کنم ولی تو تنهاییام داغونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم .از همه لحاظ مطمئنه 

خب خداروشکر ایشالا ک تنش سلامت باشه خدا بهش قوت بده نون حلال دربیاره براتون.جوونی وقت تلاشه ...

پرسیدم آخه خواهر خودم خیلی ازین رکبا از شوهرش خورد متاسفانه

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
منم بغض کردم با این شرایطش چون داداشمم تقریبا اینجوریه دلم براش کباب میشه 😢😢😢 ایشالا خدا کمکتون ...

ممنون عزیزم.ان شاالله خدا هوای داداشتم داشته باشه 

خدا انشاالله خودش کمکتون کنه به حق این ماه عزیز نی نی بیاد خودش روزیشو میاره انشاالله که همیشه هر سه سلامت باشین

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
من سعی میکنم اصن به روش نیارم،روحیمو پیشش حفظ کنم ولی تو تنهاییام داغونم 

خیلی خوبه که انقد ماشالا درکتون بالاست..اما باز تو تنهایی ام ناراحت باشی تاثیر خودشو میذاره..بالاخره زن تو سختی باید پشت شوهرش باشه ازش حمایت عاطفی کنه..شما بهش سر بزنید درطول روز..سورپرایزش کنید..شده با خوراکی های خوشمزه یا کادوی کوچیک..یه پیام محبت امیز..یه عزیزی همیشه بهم میگفت ای کاش همیشه ضررا مالی باشن..قابل جبرانه..میگذره..

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا
ممنون عزیزم.ان شاالله خدا هوای داداشتم داشته باشه 

فدات ایشالا خدا هم به خودتو شوهرت هم به داداشمو زن و بچش سلامتی بده 

ارزو میکنم اینقد بعد از این روزای خوب داشته باشید که غصه این روزا یادتون بره فقط تجربش براتون بمونه

دلم دوباره معجزه میخواد لطفا برام دعا کنید
عزيزم شوهرت كه انقدر زحمت كشه واقعا حقشه كه كمكش كني , من اينجور مواقع خيلي جوگيرو احساساتيم من جات& ...

چند وقت پیش ماشین خریدیم طلاهامو فروختم کلا .خدایی خیلی مرد خوبیه همه تلاشش اینه که من سختی نکشم اگه ببینه یکم حالم گرفته اس زود ناراحت میشه بخاطرهمین من همیشه سعی میکنم پیشش شاد باشم حتی به ظاهر 

همسرمنم بااینکه تحصیلات خوبی داره اماکارپیدانکردوداره کارگری میکنه باماهی هفتصدتومن باورکن مااصلانمیفهمیم سختی روچون خدابهمون صبرش هم داده.دستاش پرترک شدوازشون خون میادودلم اتیش میگیره اماهمش میگم خدایاشکرت که همسرمسئولیت پذیری دارم واینکه کارخوب پیدانکرددلیل نشدتوخونه منتظرکاربشینه ورفت کارگری نامن سختی نکشم.بخدااینجورمرداکم پیدامیشه بایدقدرشونوبدونیم.ایشالا زودترمشکلت حل بشه همینطورمشکل همسرمن چون ماهی۶۰۰قسط وام میده وباماهی۱۰۰داریم میگذرونیم.اماخداروشکرراضی هستیم وامیدواربه اینده

چند وقت پیش ماشین خریدیم طلاهامو فروختم کلا .خدایی خیلی مرد خوبیه همه تلاشش اینه که من سختی نکشم اگه ...

افرين عزيزم

در هميشه رو يه پاشنه نميچرخه

همه چيز درست ميشه، توكل به خدا❤️

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
خب خداروشکر ایشالا ک تنش سلامت باشه خدا بهش قوت بده نون حلال دربیاره براتون.جوونی وقت تلاشه ... پرس ...

فدات شم.خداروشکر به شوهرم اعتماد کامل دارم.امتحانشو خیلی وقت پیش پس داده و قبول شده. ازش مطمئنم تو این موارد