2777
2789
عنوان

حکمت خدا 😢

1110 بازدید | 55 پست

سلام خانوما.

از وقتی ازدواج کردیم همیشه شوهرم در حال تلاش و کار کردن بوده از وقتیم که متوجه شدیم باردارم تلاشش دو برابر شده،خداروشکر کارش خیلی خوب داره پیش میره اما امروز که شوهرم اومد خونه بهم گفت ازاین به بعد تا یه ماه شبا هم نمیتونه بیاد خونه و فقط در طول شبانه روز یکی دوبار اونم به مدت کوتاه میتونه بهم سر بزنه چون صبح باید سرکاره خودش باشه و شب رو هم همونجا تنهایی نگهبانی بده  چون بخاطر یه سهل انگاری کوچیک چند میلیون ضرر کرده و باید سعی کنه که به هرنحوی شده جبرانش کنه.خیلی دلم براش میسوزه  😭 یه لحظه ام استراحت نداره.صبح تا غروب که سرکاره بعد از اونم باید توی ماشین شب رو بگذرونه توی این هوای سرد ،تک و تنها ... از وقتی که فهمیدم این مشکل پیش اومده همش بغض دارمو گریه میکنم .دلم برای شوهرم کباب میشه که باید اینجوری درحال کار کردن باشه .الان حالم خیلی بده 😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی ناراحت شدم گلم یه ختم قرآن بگیر به نیت مشکلت ان شالله حل میشه 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

ایشالا از یه جای دیگه این ضرر جبران شه که مجبور نباشه انقد دور از شما باشه...غصه نخور این روزای سخت میگذره بعد هر سختی آسونیه..شما روحیه ت خراب شه سخت تر میگذره بهش..

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا

توی این مدت شوهرم همش در حال کار کردن بوده اما نمیدونم چرا روزیمون به اندازه کارش نبود ،تازه تازه داشتیم یکم اوضاعمون رو جمع و جور میکردیم ک اینجوری ضرر کردیم،واقعا حکمت خدا رو نمیدونم 😢فقط از خوده خدا میخوام که مراقب همسرم باشه و بهش کمک کنه 

الهی

حالا شما شرایطت خاصه غصه نخور

بچه هم اذیت میشه

باور کنین با هر سختی آسونی هم هست

فکرکنین شاید خدایی نکرده زبونم لال اگه تو همون ساعت رفت و برگشتش میموند شاید تصادفی چیزی اتفاق میافتاد

خدا خواسته اینجوری بلا رو دور کنه

درست میشه ان شاالله

عزيزم شوهرت كه انقدر زحمت كشه واقعا حقشه كه كمكش كني , من اينجور مواقع خيلي جوگيرو احساساتيم من جات بودم طلايي چيزي داشتم ميدادم بدهيشو بده😥😥

ميدونم شرايطتت سخته تنهايي و باردار ولي به اينكه همسر به اين خوبي داري فكر كن و خدارو شكر كن و سعي كن مياد از دلتنگيات نگي ميدونم سخته... ولي خيالش از بابت شما راحت باشه بهش كمتر سخت ميگذره

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

عزیزم  ب نکته های مسبتش نگاه کن ک شوهرت چقدر براش ارزش دارین ک اینطوری اینقدر ب خودش زحمت میده انشالله ک کارش درست بشه.من بکسالو نیمه ازدواج کردم شوهرم بیکاره ارزو دارم بره سر کار  .خداروشاکر باش خواهر

خدایا مامانم و همه مریضا رو شفا بده بگو آمین