2821
2789
عنوان

میگین چکار کنم!

403 بازدید | 42 پست

تقریبا ی ساله بخاطر کارهمسرم اومدیم ی شهر دیگه خونه دسته گلمو ول کردم اومدم اینجا اجاره نشینی دلم واسه خونم و خونوادم تنگ شده از ی جهتی منبع درامدمون این شهره  نمیدونم چکار کنم‌ راهنماییم کنید برگردم ؟ خونه خودم ک بودم مشغله زیاد داشتم و شاد بودم شادیو ب دخترم و شوهرم منتقل میکردم اونقدر شاد بودم ک هر روز سعی میکردم ی جور خاص باش و خونه واسه همسرم کسل کننده نباشه ولی الان نای انجام هیچ کاریو ندارم  حوصله ندارم  حتی سرمزاجم شدم شوهرم طفلی بدتر من افسرده شده  میگین چکار‌کنم  

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

اونجا ک بودم خونوادم و خونواده شوهرمو داشتم اصلا دلم نمیگرفت شاد بودم حسابی 

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مهم اینه که منبع درامدتون اونجاست،اوایل خیلی سخته اما تو میتونی،باید عادت کنی،کنار بیا باهاش،دوباره عین اول شاد باش،اینطوری خونواده شاد میشن،،این تغییر مکان لازم بوده عزیزم،،پس حالا که نمیشه عوضش کرد خودتو وقف بده

اگه منبع درآمدتون اینجاست ی مدت بمونین تا کارکنین و پول جمع کنین واسه ایندتون مگه ادم چقد جوونه ک کار کنه بادید مثبت نگاه کن مهم شوهر و بچه ادمه ک پیشش باشن ،حالا چندسال دیگه برمیگردین شهرخودتون ولی اگه برین اونجا و کار و پول خوب نداشته باشین به چه درد میخوره ،اینده نگر باش

‏لقمه های مامانم شبیه آوازهای شجریانه باید ی ربع نون خالی بخوریم تا برسیم به مواد اصلیش

عزیزم دوستای شما میرن اون وردنیا بخاطر کار شوهرشون.بیچاره شوهرتم دلش نمیخواد که اینجور باشه.نون تو این دورو زمونه سخت در میاد.شوهرتم احتیاج به یاری و همراهی تو داره.بچه هاتم اینجوری خیلی ضربه میبینن.سعی کن از احساسات دست بکشی.و مادر و همسر خوب بمونی مثل قبلنا تو شهر خودتون که بودی

سعی کردم شاد باشم ولی ‌واقعا دیگه نمیتونم همسرم صبح تا‌شب سرکاره در صورتی ک تو شهر خودمون مغازه دار بود و چاپخونه‌ داشت کارش ازاد بود و همیشه پیش هم بودیم الان‌ ک تو شرکت پنج و نیم صبح میره هشت شب میاد واقعا افسرده شدم تنهایی پوسیدم 

من‌ اونجا شاغل بودم و معلم غیر انتفاعی بودم تدریس خصوصی میدادم و سرگرم بودم اینجا کلی این‌ در اون‌ در زدم نشد ک نشد   این‌ مدل زندگیو دوس ندارم نمیخوام از همسرم فاصله بگیرم خیلییییی دوسش دارم ولی  از دلسردی ک پیدا کردم دارم روز ب روز بیشتر ازش فاصله میگیرم شبا میاد خسته میگیره میخوابه  هرشب ک میاد میبرتم بیرون ولی خستگی تو چشاش میبینم زود برمیگردم دلم نمیاد اذیتش کنم دلخوشی ندارم اینجا

عزيزم سعي كن با شرايط جديد خودتو وفق بدي و تو باشي ك دوباره خانوادتو شاد و گرم ميكني، ب هر حال منبع در امدتون فعلا جاي جديده پس باهوش باش و خودتو سريع وفق بده، زمان و مكان هم تابع شاديت نكن ، تو ميتوني 👍🏻

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
عزيزم سعي كن با شرايط جديد خودتو وفق بدي و تو باشي ك دوباره خانوادتو شاد و گرم ميكني، ب هر حال منبع ...

دلمو چکار کنم ؟   کاش بتونم مثه قبل باشم 

خودتو مشغول کن. برو استخر، باشگاه ورزشی. مطالعه کن. اینجوری هم خودت اذیت میشی هم همسر و دخترت. اگر برگردین بعدها هرچی بشه همسرت میگه اگه اصرار نکرده بودی برگردیم الان وضعمون اینجوری نبود و فلان بود و ...

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها بعدد ما احاط به علمک
خودتو مشغول کن. برو استخر، باشگاه ورزشی. مطالعه کن. اینجوری هم خودت اذیت میشی هم همسر و دخترت. اگر ب ...

ی مدت ارایشگری رفتم ولی علاقه ندارم بعدشم باشگاه دوست و رفیق پایه میخواد ک این شهر ب جورین ادماش ! نمیخوام اسم بیارم ولی انگار دلمردن ! مهربونن خوبن ولی مدل زندگیشون با مدل زندگی ما فرق داره خانما سرگرمیشون اینه ک دم در ساختمون بشینن سبزی پاک کنن