2777
2789
عنوان

میگین چکار کنم!

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 42 پست
دلمو چکار کنم ؟   کاش بتونم مثه قبل باشم

دنياي ما دنياي انتخاباست، هميشه همه چي با هم جور نميشه، يه چيزي ادم ميده يه چيزي بدست مياره، دوست پيدا كن ، از خونه بزن بيرون، استخر برو ، ميتوني اگه بخاي راحت ميتوني. 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن چند وقت یه بار بری خونه فامیل.اونا هم میان و حال و هوات عوض میشه.

ملودی جان فاصلمون با کل فک و فامیل هجده ساعت  راهه  

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  
کیف کنین تنهایین من از خدامه برم یه شهر دور

اولش منم همینو میگفتم کم میاری عزیزم

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

بری باشگاه کلی دوست و رفیق پایه پیدا میکنی مطمئن باش.بعدشم کی گفته باشگاه حتما دوست و پایه میخواد؟ با دخترت برو یا خودت تنها برو. خیاطی دوست نداری؟

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها بعدد ما احاط به علمک
من‌ اونجا شاغل بودم و معلم غیر انتفاعی بودم تدریس خصوصی میدادم و سرگرم بودم اینجا کلی این‌ در اون‌ د ...

اگه تو شهر خودتون در مضیقه نبودید و گذران داشتین، برگردید اونجا، چون غربت و تنهایی درد کمی نیست 

پس من چی که ده ساله شهر غریبم؟ عادت میکنی عزیزم.

چجوری عادت کردی ؟ چکار میکنی حوصلت سر نره

پرواز نداره؟

ن متاسفانههههه باید دویست کیلومتر برم شهر همجوار تابتونیم با پرواز بریم شهر خودمون

اگه تو شهر خودتون در مضیقه نبودید و گذران داشتین، برگردید اونجا، چون غربت و تنهایی درد کمی نیست  ...

کشندس بخدا 

تو شهر خودمون‌ درامد‌داشتیم خونه مال خودمونه همه چی هم داشتیم فقط درامدمون کم بود  اما جوری نبود ک گرسنه‌ و بی لباس بمونیم  خوش بودیم خیلیییییی 

اما‌اینجا حقوقش چند برابر و عالیه  و کلی امتیاز داره ک منو سر دوراهی قرار داده اگه حقوق خوب نبود ی روزم‌ نمیموندم

اخه من خودم بیشتر تنهام دوستی ندارم خونه فامیلامم نمیرم گفتم شاید اینجوری راحت باشه برات خخخ   ...

خوشبحالت ک عادت کردی ب تنهایی عوضش من  اونقده‌ اونجا‌دوست و رفیق و اشنا‌و فک و فامیل دارم و اصلا  حوصلم سر نمیرفت