2777
2789
عنوان

میگین چکار کنم!

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 42 پست
تو شهر خودمون‌ درامد‌داشتیم خونه مال خودمونه همه چی هم داشتیم فقط درامدمون کم بود  اما جوری نبو ...

اخه شهرستان خرج هم ارزونتره ، کسی هست بری سر بزنی، شادابتری، بیشتر بخودت میرسی ...ب کارو امورت میرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریض ک شدمممم همیشهههه دکترم در صورتی ک اونجا اصلا فقط واسه سرما خوردگی میرفتم دکتر

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

شوهرم صبح تا شب نیست دخترمم بد غذاست خودمم کم اشتها شدم و از کم غذایی معدم دچار مشکل شده  جدیدا نفسم بالا نمیاد و کلی مشکل دیگه ک واقعا دیگه بریدمم 

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

عزیزم فکر کن که رفتی تو یه کشور غریب و راه برگشتی نداری

وبرای پیشرفتت باید تلاش کنی تا به موقعش سر بلند برگردی

برا خودت برنامه بریز 

الان باید وظیفه همسریتو مادریتو به جا بیاری

ونذاری دختر و همسرت کمبود احساس کنن

باید مادر قوی باشی

براشون خونه رو شاد نگه داری تا حاشون خوب باشه

حالا میبینی اگه اونا شاد باشن توام از خودتو زندگیت احساس رضایت میکنی

ما زن شدیم برای همچین روزایی

همسرم عاشقتم  
مریض ک شدمممم همیشهههه دکترم در صورتی ک اونجا اصلا فقط واسه سرما خوردگی میرفتم دکتر

عزیزم اینا همش بیماریه فکریه وقتی سعی کنی فکرت رو مشغول هدف هات بکنی به این مسایل فکر نمیکنی

فکر نکن نفسم از جای گرم بلند میشه دوستم

منم تهرانم و کل خانواده من و همسرم کرج

وما وقت نمیکنیم حتی واسه دیدنشون بریم انقدر مشغله زیاده ولی کاریش نمیشه کرد این زمونه همه اینجورین

تازه من باردارم و تا الان هیچکس کمکم نبوده

تازه همسرم تو کار بهم احتیاج داشت و من پابه پاش از صبح تا شب سرکار رفتم برای اینکهذهرگز فکر نکنه تنهاس و احساس خلا نکنه 

همسرم عاشقتم  

همیشه سعی کردم بهترین مادر باشم و بهترین همسر زندگیم ی جورایی خاص بود و ب قول دوستام حسادت برانگیز و رویایی ولی الان اون دختر سابق نیستم من انرژیمو از دیگران میگیرم و همسرم ‌.... همسرم همش سرکاره امیدی ندارم ب هیچی بخدا فقط دارم روزمرگی میکنم 

همیشه سعی کردم بهترین مادر باشم و بهترین همسر زندگیم ی جورایی خاص بود و ب قول دوستام حسادت برانگیز و ...

عزیز دلم اونجا خانه فرهنگ یا آموزشگاه نقاشی نداره که بری؟؟

من خودم استاد نقاشیم و میدونم اگه بری کلی هم روحیه خودت هم دختر گلت باز میشه

همسرم عاشقتم  
چجوری عادت کردی ؟ چکار میکنی حوصلت سر نره

با بچه سروکله زدن که کلی وقتمو میگیره. وقت آزادمو استخر میرم، خرید خونه انجام میدم، یه مدت رفتم کلاس خیاطی، کتابهای مورد علاقه مو میخونم. وقت کمم میارم. 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها بعدد ما احاط به علمک