2777
2789
عنوان

بچه نمیخام ولی پلی کیستیکم ای خدا

115 بازدید | 17 پست

چیکار کنم جالا 

من فعلا بچه نمیخام فعلا شرایط شو ندازم نمیتونم الان بهش فکرمیکنم گریم میگیره ولی با این بیماری اشغال نمیتونم صبر کنم و به تاخیر بندازم میتونم ؟ خدایا

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سندروم تخمدان داری متوجه شدم الان نصف ادم ها دارن باید ورزش کنی استرس نداشته باشی تحت درمان باشی منم دارم ولی چیزی نیست که حل نشه من مجردم دکتر گفت به خاطر سبک اشتباه زندگیت چاقی که داری و استرس شدی هر روز ورزش میکنم به تغذیه ام اهمیت میدم بهتر شدم

فداتشم🥺❣اگه میتونی خودتو آماده کن برای بچه دار شدنکم کم که آمادگیشو پیدا کردی به فکرشو

عریزم قربونت بشم خدا نکنه . من هیچ جوره نمیتونم بهش فکر کنم خدایا😔

سندروم تخمدان داری متوجه شدم الان نصف ادم ها دارن باید ورزش کنی استرس نداشته باشی تحت درمان باشی منم ...

اره عزیزم‌ من میگم اگ اقدام نکنم دیر میشه برای بچه اگ بکنم هم آمادگی شد ندارم

عریزم قربونت بشم خدا نکنه . من هیچ جوره نمیتونم بهش فکر کنم خدایا😔

نمیگم الان 

ولی نذار خیلی دیر بشه 

آروم آروم خودتو آماده کن

اینکه بخوای آمادگیشو برای خودت فراهم کنی که نه تنها بد نیست بلکه اصلا ضروریه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
نمیگم الان ولی نذار خیلی دیر بشه آروم آروم خودتو آماده کناینکه بخوای آمادگیشو برای خودت فراهم کنی که ...

اره عزیزم چاره ای ندارم خدای من 🥲

غصه نخور عزیزماسترس هم اصلا برات خوب نیستتوکلت به خدا...انشاالله بهترین ها اتفاق میوفته❤

مرسی مهربونم دعا کن برام با قلب مهربونت

نه بابا که الان انقدر علم پیشرفت کرده برای هر چیزی یه راه حلی که هست به خاطر سبک غلط زندگی استرس‌هایی که داریم ین روغن نباتیایی که می‌خوریم همه این‌ها باعث میشه آدم تنبلی تخمدان بگیره چاقی حتی آدم‌های لاغرم من دیدم که دارن دکتر به من یه پودر اینوفولیک داده باید هر روز با آب قاطیش کنم بخورم یا متوفرمین داده یه قرص داده قاعدگی و تنظیم کنه و هر شب شکممو با روغن سیاه دانه ماساژ میدم حسابی کمپرس آب گرم و سرد ندارم وله رو داغ می‌کنم می‌ذارم میزارم هر شب تو شکمم حسابی هم ماساژ میدم خودمو ر روز ورزش می‌کنم قند و شکرم که دیگه اصلاً نمی‌خورم به حرف این و اونم گوش نده چرت و پرت زیاد میگم الان همش بخوای استرس بگیری این بیماری بیشتر میشه نقدر که دیگه نمی‌تونی جلوشو بگیری

نه بابا که الان انقدر علم پیشرفت کرده برای هر چیزی یه راه حلی که هست به خاطر سبک غلط زندگی استرس‌های ...

باشه عزیزم به این چیزایی ک نوشتی حتما عمل میکنم متوجه نشدم اونجایی ک نوشتی کمپرس سرد و گرم یعنی چی