2789
عنوان

درست میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 27 پست
تضمین نمیده اصلا نمیشه اینجور چیزارو ازش بخوای حس میکنه دارم ازش سواستفاده میکنم

وقتی اون حاضر به تضمین نیست،  رو چه حسابی میخوای بهش اعتماد کنی؟! 

تو این دعواها و کتک کاریا ناقصت کرد واسه همیشه نازا شدی،  اون جوابتو میده؟! 

سرکوفتتم میزنه! 

نه آخه بدبختی شرایط طلاقو ندارم و اینکه بابام قلبش مریضه یه بار تو دعواهای ما تا مرز سکه رفت

منظورم این نبود که طلاق بگیری، منظورم این بود که ضعف نشون ندی، طوری برخورد کنی که فکر نکنه تو حاضری هر خفتی رو تحمل کنی. اینقدر با این رفتار و کوتاه اومدنات شوهرتو بالا نبر که دست خودت هم بهش نرسه. توی زندگی مشترک همونقدر که مرد مهم و تأثیرگذاره، زن هم هست. اگر قراره مرد پادشاهی کنه، زن هم باید ملکه باشه. 

به قول دوستمون ازش تضمین بگیر. هر فکری هم که میخواد بکنه، مهم تو هستی که باید اعتمادتو جلب کنه. بهش بگو توبه گرگ مرگه، و از نظر من تو هم گرگی، اگر قراره حرفاتو باور کنم باید تضمین بدی. از کجا معلوم که فردا روز دوباره دست روی من بلند نکنی؟ 

اه اه اه اینقدر بدم میاد از مردایی که زورشونو به زنی که از لحاظ جسمی از خودشون ضعیفتره نشون میدن. اگر خیلی مردی برو با هم قد و قواره خودت کتک کاری کن،‌ یا اگر خیلی بیشتر مردی، برو سراغ گنده‌تر از خودت... 

ببخشید تند رفتم. واقعا ناراحت شدم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شاید یه روزی درست شه درست که نه نرم تر شه ولی صبر ایوب میخاد۰ داری?? بگو یا بریم مشاوره و درمون کن خودتو یا تمومش کن۰ شما باید شکایت میکردی و سفت و سخت پیگیر میشدی۰ اونم علاقه ای به بهبود شرایط نداره این که فحش بده به خودش چه دردی رو دوا میکنه ? همش اداست۰ اگه نخواد بپذیره و درمون شه کاری از تو بر نمیاد ولی اختیار زندگیت با خودته

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
تضمین نمیده اصلا نمیشه اینجور چیزارو ازش بخوای حس میکنه دارم ازش سواستفاده میکنم

تضمین سفت و سخت بگیر ازش اگه برگشتی۰ نمیده یعنی چی? باید بده

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بعید میدونم درست بشه. حتی با روانشناس هم تلاش زیاد میخواد. به فکر خودت باش عزیزم. این دور باطل کتک زدن، پشیمون شدن ، عذرخواهی کردن ،بخشیدن و دوباره از اول به احتمال بسیار زیاد اگه سفت و سخت جلوشو نگیری بارها تکرار میشه ممکنه بدترم بشه

نه...البته اگه ترک باشن.همسر من ترکه و دست بزنشم خوبه..پدرمم ترک بود و دست بزن داشت.مردای اطراف من ا ...

ترکا زن داریشون صفره۰ با پوزش از ترکای خوب

واقعیتش رفتم شکایت کردم پزشک قانونی هم رفتنم اما منتظر نموندم ناممو بگیرم حالم بد بود به نظرتون الان برم ناممو میدن؟؟باورم نمیشه هنوز تو شوکم ما دوست بودیم و عتشقانه شرکع کردیم 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
واقعیتش رفتم شکایت کردم پزشک قانونی هم رفتنم اما منتظر نموندم ناممو بگیرم حالم بد بود به نظرتون الان ...

من و شوهرم عاشق همیم..جفتمون اولین و اخرین عشق همیم..یک ماه درمیون تن و بدنم کبوده...خودم میگم چون خیلی بلبل زبونی میکنم...وایمیستم جلوش میگم مرد نیستی نزنی..اونم میزنه...جفتمون بیمار روانی هستیم.)))

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
نه...البته اگه ترک باشن.همسر من ترکه و دست بزنشم خوبه..پدرمم ترک بود و دست بزن داشت.مردای اطراف من ا ...

چه ربطی داره به ترک بودن 

انسانهای اطراف تو اینجورین دور و بر ما کسی اینطوری نیس

😶

چه ربطی داره به ترک بودن  انسانهای اطراف تو اینجورین دور و بر ما کسی اینطوری نیس 😶

اولا تو نه>>>شما.....شما که ادعای فرهنگت میشه/////

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........