2789
عنوان

درست میشه؟

178 بازدید | 27 پست

سلام به نظرتون آدمی که دست بزن داره و مشاوره هم نمیاد درست میشه؟البته میگه خیییلییی پشیمون و بعد اینکار خودش داغون شده و هی به خودش فحش و لعنت میفرسته

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

امکانش هست 

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه...البته اگه ترک باشن.همسر من ترکه و دست بزنشم خوبه..پدرمم ترک بود و دست بزن داشت.مردای اطراف من اکثرا ترک هستن و دستاشون تو هواست.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
نه...البته اگه ترک باشن.همسر من ترکه و دست بزنشم خوبه..پدرمم ترک بود و دست بزن داشت.مردای اطراف من ا ...

😐

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

یه بار که ضعف کردی و مجبورش کردی ببرتت بیمارستان یه سرم بزنی و و حال نزار تو رو ببینه، ممکنه دست و پاشو جمع کنه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
یه بار که ضعف کردی و مجبورش کردی ببرتت بیمارستان یه سرم بزنی و و حال نزار تو رو ببینه، ممکنه دست و پ ...

تو 2 روز سه کیلو کم کردم لب به هیچی نمیزدم خودش دید چه داغونم التماسمو میکرد و اینکه خر دفعه جای زخمم رو میبوسید و قیافش داغون میشد اما اینا چه به دردم میخوره وقتی دیگه ازش میترسم و آرامش ندارم 

چرا تو باید ازش بترسی؟ یه کم قوی باش. تویی که میدونی کتک‌هاش با گذشت چند روز باز هم جاش میمونه و جسم و روحت اینقدر آسیب دیده، از همون اول برو پزشکی قانونی، بذار حساب کار دستش بیاد. جلوش وایسا، قرار نیست چون زن هستی ، تو سری خور باشی. به فکر روح و روانت باش. بچه هم داری؟

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

ای بابا😞

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
چرا تو باید ازش بترسی؟ یه کم قوی باش. تویی که میدونی کتک‌هاش با گذشت چند روز باز هم جاش میمونه و جسم ...

نه آخه بدبختی شرایط طلاقو ندارم و اینکه بابام قلبش مریضه یه بار تو دعواهای ما تا مرز سکه رفت