parya_aftab مدیر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 82 عنوان خرید طلا | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 20 پست سلام بچه ها من نزدیک ۹۵ تومنی دارم دوس دارم گوشواره بخرم نمیدونم الان بخرم یا بزارم برای آخرای شهريور؟ سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینهموُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :) 1403/06/02 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parya_aftab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 82 من تا 5میلیون هم شنیدم کی میاد پایین دقیقا سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینهموُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :)
parya_aftab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 82 الان بخر بعد از ماه صفر عروسی ها شروع میشن و طلا میره بالا خوبه ممنونم سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینهموُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :)
مامان2دختر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 5266 خوبه منم میخام بگیرم گفتم شاید بقیه بگن طلا ارزون میشه منم دو روز پیش 35 داشتم رفتم نیم پوش خریدممثلاً چقدر میخواد ارزون بشه نهایت 50 هزارتومان
parya_aftab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 82 کار امروز و ب فردا ننداز 🙂🙃🙂البته چون خودم طلا دوس دارم محال بود بتونم صبر کنم همون دقه می خریدم ... بنظرتون الان طلا گرون نیست سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینهموُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :)
parya_aftab مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 82 منم دو روز پیش 35 داشتم رفتم نیم پوش خریدممثلاً چقدر میخواد ارزون بشه نهایت 50 هزارتومان اینم حرفیه سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینهموُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :)
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 3895 بنظرتون الان طلا گرون نیست چی بگم والله منکه هر وقت گرونم گرفتم بعد ی مدت کوتاه سودش بیشتر بود تا ضررش گرونشم ب قولی ارزون بود من بودم می گرفتم حالا نمی دونم شایدم ارزون شه خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔