2777
2789
عنوان

خرید طلا

199 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من نزدیک ۹۵ تومنی دارم 

دوس دارم گوشواره بخرم 

نمیدونم الان بخرم یا بزارم برای آخرای شهريور؟

سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینه‌موُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۹۵ هزار؟ یا میل؟

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
نخر الان خیلی بالاس بزار بیاد پایین

اه میگن طلا دیگ هیچوقت نمیاد پایین

سنگینه ولی وزن ندارهغمگینه ولی حضور ندارهاسمشو چی میشه گذاشت...؟!که اومده نشسته روی سینه‌موُ نمیذاره نفس بکشم؟کسی میدونه؟! :)
من داشتم هزار بار طلاش کرده بودم

نه آخه منم گوشواره طلا برای عروسی نداشتم 

گوشواره سنگین ما رسممونه برای عروسی 

بعد این دیگ سعی میکنم هر ماه هم پس انداز کنم 

هم یکم طلا بخرم 

الان بگیر میگن که گرون میشه

جدی منم شنیدم 

کار امروز و ب فردا ننداز 🙂🙃🙂البته چون خودم طلا دوس دارم محال بود بتونم صبر کنم همون دقه می خریدم البته ب نظر پایین ک گمون نکنم باز بالاتر نره شکر...والله😊🤪

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

من بودم میخریدمچون هیچی ثبات نداره

خوبه منم میخام بگیرم گفتم شاید بقیه بگن طلا ارزون میشه