{بی منت میگفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲
{بی منت میگفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲
شما حقوق خوندید؟من با تراز ۹۴۰۰ فرهنگیان از مصاحبه رد شدمنمیدونم پشت بمونم یا برم حقوقعلاقه ای به فر ...
خوب خیلیا چیزا مهمه تو این رشته
یادمه سالی که من میخواستم برم دانشگاه وحقوق بخونم با چنتا وکیل حضورا صحبت کردم رفتم محیط دادگاهای خانواده دادگاهای کیفری ودیدم از نزدیک .....تامتوجه بشم طاقت دارم یانه یا فقط هیجانها....ببین بعد ۴,سال کارشناسی ما آزمونی به اسم آزمون وکالت داریم که مثل کنکوره ....باید تواین ۴سال،واقعا درس بخونی...اگه علاقه ای به درساش نداشته باشی قطعا خوندنش سخته ...وازمون وکالتم قبول نخواهی شد
۹۴۰۰نمیدونم چرا چون فرهنگیان مردود شدم بخاطر حقوق کسی واسم خوشحال نیست💔
لیاقت ندارن عزیزم
یعنی وکیل شی یا دبیر؟؟
درسته حقوق یکم سخته قبولیش ولی آخرش خانوم وکیلی
خوب خیلیا چیزا مهمه تو این رشته یادمه سالی که من میخواستم برم دانشگاه وحقوق بخونم با چنتا وکیل حضورا ...
.اینکه رشته حقوق اگه نتونی آزمون وکالت قبول بشی یا آزمون های استخدامی حقوق رو آینده ای در انتظارت نیس ...ببین اهل واقعا درس خوندن هستی یا هیجانی میخوای تصمیم بگیری
خوب خیلیا چیزا مهمه تو این رشته یادمه سالی که من میخواستم برم دانشگاه وحقوق بخونم با چنتا وکیل حضورا ...
اره میدونم من تو فامیلمون چندتا وکیل داریم بخاطر وکالت اومدم رشته ی انسانی ولی خانواده منو از مسیرم منحرف کردن که چون فرهنگیان برای خانوم مناسبه برو فرهنگیان ولی واقعا دلم نمیاد پشت بمونم بخاطر فرهنگیان با این ترازم