2777
2789
فکر میکنن فرهنگیان از حقوق خیلی بهتره چون استخدام میشی اولش و بیمه داری

برعکس تو من نمیخام فرهنگیان امتحان بدم کله هدفم حقوق‌ه

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

من هنوز دانشجوام ..بپرس اگه بدونم حتما

من همسرم بیماری دوقطبی داره میتونم حضانت پسرم رو بگیرم ازش؟تنها مدرک م بیمارستانی هست که بستری شده ولی بهم پرونده نمیدن چیکار کنم ؟توی پرونده شوک مغزی و خودزنی هم مطرح شده 

دکترش هم حتی بهم نامه نمیده باید چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خانوادم واقعا مخالف بودن ولی اونقدر علاقه م زیاد بود که توجهی نکردم تنها عضو خانواده م که داره ح ...

هزینه هاش خیلی سنگینه؟

من روزانه شهر خودمون قبولم ولی کتاباش و اینارو میترسم نتونم تهیه کنم

برعکس تو من نمیخام فرهنگیان امتحان بدم کله هدفم حقوق‌ه

اصلا امتحان نده اشتباه منو نکن 

من با اینکه دوسش نداشتم ولی بخاطر اون مردود که خورده توی کارنامم خیلی حالم بد شده

من همسرم بیماری دوقطبی داره میتونم حضانت پسرم رو بگیرم ازش؟تنها مدرک م بیمارستانی هست که بستری شده و ...

بله میتونی ولی به شرطی که واقعا ثابت بشه ایشون مشکل روانی دارن و نمیتونن حضانت بچه رو داشته باشن.پزشک قانون تایید باید بکنه بعد حضانت از ایشون گرفته مبشه

اصلا امتحان نده اشتباه منو نکن من با اینکه دوسش نداشتم ولی بخاطر اون مردود که خورده توی کارنامم خیلی ...

من اصلا علاقه ای ب دبیری ندارم مخصوصا فرهنگیان 

فقد امیدوارم وقت کنکور حقوقو برسونم  

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

بله میتونی ولی به شرطی که واقعا ثابت بشه ایشون مشکل روانی دارن و نمیتونن حضانت بچه رو داشته باشن.پزش ...

نگفتی عزیزم چجوری از بیمارستان یا از دکترش نامه بگیرم برای دادگاه همکاری نمیکنن؟باید خودم هم برای گرفتن حضانت درآمدی داشته باشم؟

من همسرم بیماری دوقطبی داره میتونم حضانت پسرم رو بگیرم ازش؟تنها مدرک م بیمارستانی هست که بستری شده و ...

بنظرم تو سایت مشاور حقوقی مطرح کنید اینو نه نی نی سایت اینجا کمکی بهت نمیشه این مشکلی که دارین واقعا جدیه بیمار ۲ قطبی نمیتونه پسر بچه تحمل کنه و ممکنه بهش آسیب بزنه حتی تونستید وکیل بگیرید که کارتون زودتر پیش بره

یه وکیل بگیر چون یکم سخته بدون هیچ اطلاعی خودت بخوای اقدام کنی ...ولی نگران نباش توی قانون اومده اگر مرد مشکل روانی داشته باشه حضانت سلب میشه ازش

بنظرم تو سایت مشاور حقوقی مطرح کنید اینو نه نی نی سایت اینجا کمکی بهت نمیشه این مشکلی که دارین واقعا ...

ببخشید عذر میخوام تو تاپیک شما پرسیدم خیلی نگرانم واقعا نمیدونم چیکار کنم شوهرم و وکیل ش سرم کلاه گذاشتن و حتی وکیل خودم طلاق از طرف شوهرم و حتی حضانت پسرم رو تا الان بهم نداده تنها امیدم ب بیماری دوقطبی ش هست 

از اون سایت هم خیلی پرسیدم هرکس ی چیزیی میگه و نگرانم از اینکه بتونم بگیرم یا نه دل تو دلم نیست 

ممنون گلم از اینکه جوابمو دادی ایشاله هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزم

قربونت عزیزم بزار من از استادم که دکترای حقوق داره میپرسم پروسه ی اصلی شو ...چون عزیزم من هنوز دانشجوام میبینی هزار تا راه هست که من بلد نیستم ...اشتباهی کمکت نکنم

ببخشید عذر میخوام تو تاپیک شما پرسیدم خیلی نگرانم واقعا نمیدونم چیکار کنم شوهرم و وکیل ش سرم کلاه گذ ...

عزیزم اگه بتونی ثابت کنی شوهرت همچین بیماری داره حضانتو میدن حتما 

نمیتونی کسیو به عنوان شاهد ببری؟

پزشک قانونی کمک زیادی میتونه بهت کنه