2777
2789
عنوان

عقد که بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 54 پست

[QUOTE=350752332]عقد دائم دخترِ دبیرستانیه یعنی بلده جلوگیری کنه قرصی چیزی بخوره، داداش من که کلا بیخیال و بی عاره چ ...[/QUOT

عزیزم الان دبیرستانی ها بیشتر از همه می‌دونن این چیزا رو مگه زمان قدیمه.والا من تا اول دبیرستان فک میکردم فقط برای حامله شدن رابطه برقرار میکنن بعدش دیگه نه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولا چون همسایه بودیم روزی یه بار در حد نیم ساعت یا یکم بیشتر  میومد بهم سر میزد.خونه اونا که من فقط وقتی واسه نهار یا شام دعوت میکردن میرفتم 

بیشتر بیرون و خرید میرفتیم

مثلا چه چیزی آخه ما عقدمون طول می‌کشه بهش گفتم من بیام بخوابم خونتون ولی منو نمیبره اصلا خونشون دیده ...

چرا دوتاتون همو پس میزنین؟! خب بذار گاهی بیاد شما هم برو هر چند تو عقد خوب نیست این کارا یعنی بیان برن ولی شب نمونن مثل مهمون برن

بستگی داره اونا چطوری رفتار کنم ثلاً اگه از این‌هایی هستند که دائم باید مرغ و کباب و جوجه جلوش بذارند واقعاً سخته ولی اگه باهاش راحتند چیز معمولی می‌خورند چه اشکالی داره بره

با خداباش پادشاهی کن
چرا دوتاتون همو پس میزنین؟! خب بذار گاهی بیاد شما هم برو هر چند تو عقد خوب نیست این کارا یعنی بیان ب ...

وقتی نمیذارع من بمونم چرا من اجازه بدم بمونه ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
وقتی نمیذارع من بمونم چرا من اجازه بدم بمونه ؟

یعنی دعوتشم نمیکنین؟ من که میگم نمونین بهتره . حتی حس میکنم اون خودشم نمیخاد بمونه فقط چون تو میگی من بیام مقابله به مثل میکنه. ببخشید عزیزم ناراحت نشی من چندین بار تو تاپیکای شما بودم انگار با هم مشکل دارین مشاوره رفتین؟

این چیزا به فرهنگ و طرز فکر خونواده ها بستگی داره

من ۱۴ سال پیش عقد کردم ۱سال عقد بودیم و بیشتر وقتا پیش هم بودیم البته چون شوهرم شاغل بود هم دانشجو و خودمم دانشجو خیلی تایم خالی نداشتیم ، مامانم گاهی غر میزد با اینکه خودم آشپزی و... همه رو انجام میدادم ، ولی بابام میگفت اون بیاد بهتره چون تو دوتا خواهرشوهر مجرد داری شاید زیاداونجا باشی روتون بهم باز بشه یه وقت بحث و دعوا بینتون پیش بیاد😁

خواهرمم سه سال بعدش عقد بود، اون شوهرش تنها شهر ما زندگی میکرد و همکار بودن، بعد عقد خونه اجاره ای رو تحویل داد و کلا اومد با مامانم اینا زندگی کرد البته طبقه پایین، بازم مامانم غر میزد ولی خب بیچاره ۹ صبح میرفتن کلینیک ۹ شب میومدن، تنهایی سخت بود براش