اسی خیلی باشعوری هستی که میفهمی کار برادرت خوب نیست و اونا روشون نیست بگن برو دیگه ما هم این مشکل رو داشتیم و فهمش سخت بود براش که کمتر بیا حرف عاقلانه ایی هست
بهش برمیخورد و دعوا میگرفت که تو فلانی وبیسار خانوادت هم اگه میگن سختمونه هرروز اینجا باشه پس آدمای بدی هستن و میخوان جدامون کنن یا من یا اونا
اره شب موندن یه طوریهولی خب یه وقتایی شاید شرایط پیش بیاد ک بمونه
مثلا چه چیزی آخه ما عقدمون طول میکشه بهش گفتم من بیام بخوابم خونتون ولی منو نمیبره اصلا خونشون دیده من هی میگم بمونم میگه نه من میام دوستام همه خونه زن میخوابیدن 😐
🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
چی میشه بابا عقدن.زن و شوهرن.الان بهترین دورانشونه.اگه خانوادش ناراحت باشن زنش بهش حالی میکنه نگران نباش.شماسخت نگیرید.هیچم زشت نیست تو این دور زمونه.خیلی هم میچسبه
من زمان عقدم هفته ای یکبار میرفتم خونه مادر شوهرم ۱۰ دقیقه فاصله داشتیم پیاده،شوهرمم هر شب بعد شام یا یک شب درمیون میومد تو حیاطمون ۱،۲ ساعت میشست میرفت ولی شام اونم هفته ای یکبار میومد.
الان دو تا از آشناهومون یکیش دوران عقد کلا خونه مادر زنش بود الانم که سر خونه زندگیه و یه بچه کوچیک داره صبح تا شب میان،یکیش هم همینجوری کلا اینجاست تازه گفته بعد ازدواج هم همش میام خونتون.