2777
2789
عنوان

عقد که بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 54 پست

اسی خیلی باشعوری هستی که میفهمی کار برادرت خوب نیست و اونا روشون نیست بگن برو دیگه  ما هم این مشکل رو داشتیم و فهمش سخت بود براش که کمتر بیا  حرف عاقلانه ایی هست 

بهش برمیخورد و دعوا میگرفت که تو فلانی وبیسار  خانوادت هم اگه میگن سختمونه هرروز اینجا باشه پس آدمای بدی هستن و میخوان جدامون کنن یا من یا اونا 

اره شب موندن یه طوریهولی خب یه وقتایی شاید شرایط پیش بیاد ک بمونه

مثلا چه چیزی آخه ما عقدمون طول می‌کشه بهش گفتم من بیام بخوابم خونتون ولی منو نمیبره اصلا خونشون دیده من هی میگم بمونم میگه نه من میام دوستام همه خونه زن می‌خوابیدن 😐

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دیر به دیر میرفتم، کلا 4 ماه عقد بودیم

آها پس خیلی نبوده 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
اسی خیلی باشعوری هستی که میفهمی کار برادرت خوب نیست و اونا روشون نیست بگن برو دیگه ما هم این مشکل ر ...

برا ما خودِ عروسمونم مقصره ، اوایل هی زنگ میزد بهش بیا. اینم عادت کرده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

مثلا چه چیزی آخه ما عقدمون طول می‌کشه بهش گفتم من بیام بخوابم خونتون ولی منو نمیبره اصلا خونشون دیده ...

بگو هر کاری ک دوستات میکنن ک درست نیست حتما، من اینطوری خوشم نمیاد و...

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من زمان عقدم هفته ای یکبار میرفتم خونه مادر شوهرم ۱۰ دقیقه فاصله داشتیم پیاده،شوهرمم هر شب بعد شام یا یک شب درمیون میومد تو حیاطمون ۱،۲ ساعت میشست میرفت ولی شام اونم هفته ای یکبار میومد.

چی میشه بابا عقدن.زن و شوهرن.الان بهترین دورانشونه.اگه خانوادش ناراحت باشن زنش بهش حالی می‌کنه نگران ...

آخه قرار بود یه سال و نیم عقد بمونن تا خونه بزنه. اینجور که اینا پیش میرن تا یه سال و نیم دیگه فک کنم دوتا بچه به خونواده اضافه بشه

آخه قرار بود یه سال و نیم عقد بمونن تا خونه بزنه. اینجور که اینا پیش میرن تا یه سال و نیم دیگه فک کن ...

ما هم دوسال عقد بودیم نه جلوگیری میکنن نگران نباش  

خب حالا بچه هم بیادچی میشه الان که مد شده تو روز عروسی بقیه رو غافلگیر می‌کنن اعلام میکنن با داریم فلان.تو اینستا ندیدی؟  

راستی عقد دائم هستن یا عقد صیغه؟

الان دو تا از آشناهومون یکیش دوران عقد کلا خونه مادر زنش بود الانم که سر خونه زندگیه و یه بچه کوچیک داره صبح تا شب میان،یکیش هم همینجوری کلا اینجاست تازه گفته بعد ازدواج هم همش میام خونتون.

ما هم دوسال عقد بودیم نه جلوگیری میکنن نگران نباش خب حالا بچه هم بیادچی میشه الان که مد شده تو روز ...

عقد دائم

دخترِ دبیرستانیه یعنی بلده جلوگیری کنه قرصی چیزی بخوره، داداش من که کلا بیخیال و بی عاره چ میدونه جلوگیری چیه