2777
2789
عنوان

عقد که بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 54 پست
خونه پدر زنشه پیش زنش. اونا هم الان خانوادشن. مادر خانومشم محرمشه. چه اشکالی داره. تازه دارن خوش میگ ...

چه میدونم، آخه کلا اونجاست. میگیم شاید زشت باشه

آخه خونواده خودم خوششون نمیاد مثلا زمان عقد داماد بیاد بمونه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه زیاد نمیومد.حتی وقتی میومد دنبال من دم در منتظر میموند

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

خوشبحالت شوهر من همش میگه دوستام میرن خونه زناشون میخوابن 😐همش میگم نه زشته من باید بیام میگه نه

ولی من تک فرزندم خب مامانم از همین الان خیلی دوسش داره و اونو مثل پسرش میدونه

یه وقتایی بمونه اوکیه بنظرم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

مثل منی، هیچ وقت نیومد بمونه البته من گاهی رفتم

منو هم نمیبرع بهش میگم دختر معمولا میمونه میگه نه دوستام همه پسرا رفتن خونه دختره موندن 

میگه می‌خوام بیام بمونم خونتون ولی من خوشم نمیاد 😥

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
ولی من تک فرزندم خب مامانم از همین الان خیلی دوسش داره و اونو مثل پسرش میدونهیه وقتایی بمونه اوکیه ب ...

منم تکم خوشم نمیاد بمونه خیلی ضایس 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
بنظرم شبم برنگرده😂خوبه که عمه بشی

🤣

نه بابا، هنوز خونه نداره. اگه خبر عمه شدنم بیاد هممون سکته میکنیم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

منم تکم خوشم نمیاد بمونه خیلی ضایس

اره شب موندن یه طوریه

ولی خب یه وقتایی شاید شرایط پیش بیاد ک بمونه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!