2777
2789
بعضی وقتا ارهولی در کل عاشقشمهمه اینجورین وقتی بحثشون میشه از دستشون دلخور میشن

ن من الان بحث نکردم باهاش شاید هم تاثییر بحث های چند روز پیش ولی در کل خیلی وقت حس خوب ندارم ازش دیگ فکر میکنم ب فکرم میست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ما آدما هر کس با عقاید و افکار ما موافق باشه عاشقشیم هر کی مخالف ،نفرت پیدا میکنیم ازش ،میخواد پدر باشه مادر یا همسر 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

درسته حس میکنم یکم هول و همه چی رو پول و رابطه خوب مییین

میگه پدرت نیست؟ ،دنبال چه رابطه‌ایه که بهتر از پدر و دختری باشه؟

شایدم این حس خودته  ؟

‌پدر ومادر فقط تو بعضی مواقع بچه‌ها رو فراموش میکنن و الا همیشه تو فکرشون هستند ،ولی چون بعضی مواقع که مخالفت میکنن با نظر و رفتار بچه ها ،فکر میکنن دشمن اونا هستند 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

ولی خدا جواب بی محلی ها و بی توجهی ها رو میده

تا حالا ازش علتشو نپرسیدی؟ شاید بر میگرده ب رفتار خودت و حواست نیست که بازخورد عملکرد خودته

تا حالا ازش علتشو نپرسیدی؟ شاید بر میگرده ب رفتار خودت و حواست نیست که بازخورد عملکرد خودته

اره  چون درس نمیخونم تاثییر داره ولی درک نمیکنن من میخوام شروع کنم کم کم تلاش کنم فامیلا درک میکنن ازم میپرسن درسا رو چیکار کردی ولی اینا

میگه پدرت نیست؟ ،دنبال چه رابطه‌ایه که بهتر از پدر و دختری باشه؟شایدم این حس خودته ؟‌پدر ومادر فقط ...

من دختر نازنازی بودم با محبت پدرم و و عشق پدر و مادر و فامیل بزرگ شدم ولی یک جایی دیدم همه ازم دورن میدیدم گرفتن همه ب فکر خودشونم و دارن پززز میدن جلووووم

اره چون درس نمیخونم تاثییر داره ولی درک نمیکنن من میخوام شروع کنم کم کم تلاش کنم فامیلا درک میکنن ا ...

خب باید صحبت کنی ،بگی ،بشنوی ،با گفتگو خیلی از گره ها باز میشه ،اون از کجا بدونه تو میخوای شروع کنی یا خوب شدی یا فلان کارو ترک کردی ،باید بگی ،ثابت کنی ‌،بعد خودت نتیجه عملکردشون رو حس میکنی 

خب باید صحبت کنی ،بگی ،بشنوی ،با گفتگو خیلی از گره ها باز میشه ،اون از کجا بدونه تو میخوای شروع کنی ...

میرم میگم مامان میخوام بخونم مشاور گرفتن برام ولی باز میگن تو فقط حرف میزنی تو دانشگاه با این شلختگی نمیتونی بری الان خواهرم ک تجدید آورده نمره هاش افتضاح گرافیک و خیاطی رو نیاورده میگ من دانشگاه میرم گوشی آیفون میخوام منم میگم من میخوام اول توجه نمیکنم اهههههههههههههههههع