درسته حس میکنم یکم هول و همه چی رو پول و رابطه خوب مییین
میگه پدرت نیست؟ ،دنبال چه رابطهایه که بهتر از پدر و دختری باشه؟
شایدم این حس خودته ؟
پدر ومادر فقط تو بعضی مواقع بچهها رو فراموش میکنن و الا همیشه تو فکرشون هستند ،ولی چون بعضی مواقع که مخالفت میکنن با نظر و رفتار بچه ها ،فکر میکنن دشمن اونا هستند
♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
میگه پدرت نیست؟ ،دنبال چه رابطهایه که بهتر از پدر و دختری باشه؟شایدم این حس خودته ؟پدر ومادر فقط ...
من دختر نازنازی بودم با محبت پدرم و و عشق پدر و مادر و فامیل بزرگ شدم ولی یک جایی دیدم همه ازم دورن میدیدم گرفتن همه ب فکر خودشونم و دارن پززز میدن جلووووم
اره چون درس نمیخونم تاثییر داره ولی درک نمیکنن من میخوام شروع کنم کم کم تلاش کنم فامیلا درک میکنن ا ...
خب باید صحبت کنی ،بگی ،بشنوی ،با گفتگو خیلی از گره ها باز میشه ،اون از کجا بدونه تو میخوای شروع کنی یا خوب شدی یا فلان کارو ترک کردی ،باید بگی ،ثابت کنی ،بعد خودت نتیجه عملکردشون رو حس میکنی
♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
خب باید صحبت کنی ،بگی ،بشنوی ،با گفتگو خیلی از گره ها باز میشه ،اون از کجا بدونه تو میخوای شروع کنی ...
میرم میگم مامان میخوام بخونم مشاور گرفتن برام ولی باز میگن تو فقط حرف میزنی تو دانشگاه با این شلختگی نمیتونی بری الان خواهرم ک تجدید آورده نمره هاش افتضاح گرافیک و خیاطی رو نیاورده میگ من دانشگاه میرم گوشی آیفون میخوام منم میگم من میخوام اول توجه نمیکنم اهههههههههههههههههع