2777
2789
من دختر نازنازی بودم با محبت پدرم و و عشق پدر و مادر و فامیل بزرگ شدم ولی یک جایی دیدم همه ازم دورن ...

نمیدونم چند سالته ولی حتما اون وقت کم سن، یا یکی یدونه بودی و توی کانون توجه ،وقتی برزرک شدی دیگه از دور خارج شدی و رفتی تو فاز جوونی و حساس شدن ،و از دید تو همه دارن بهت پز میدن ،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره یعنی همه این حسا فقط از رو حساس بودن بقیه اینطوری نیستن

خیلی ازین موارد که میگی از روی حساس بودنه ،چون لزومی ندارع که باهات دشمن باشند ،و اینکه یکی دیگه کنارت هست(خواهرت) که باعث میشه این حسه بیشتر و پررنگتر بشه 

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

یعنی فکر میکنم وسط یک میدون جنگم ک تنهایی باید از خودم دفاع کنم

چرا میدون جنگ؟؟؟

ازین روزا لذت ببر که بعدن حسرت ساعت پیش ،ساعته اون میخوری ،با هم دوست باش ،بگو شاد باش ،کمک کن ،حتی با کسی که فکر میکنی مقابلته ،بعدها نتیجه همه خوبیها و خواهی دید ،،