2777
2789

الان ماه سوم اقدامم هستم،

ماه اول یه هفته زود پریود شدم

ماه دومم 10 روز زودتر پریود شدم، و فقط سه روز خونریزی داشتم بقیش لکه بود

الانم ک تو ماه سومم، 

از ماه دومم نوسانات خلقی دارم، مدام اعصابم خورد میشه الکی حساسم و زود گریم میگیره

امکان داره باردار باشم؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط به علایم دل نبند اصلااااا توجه نکن و بارداری رو فراموش کن ...این راه باعث بارداری من شد

خیلی میخام بیخیال باشم، ولی خب میترسم یه وقت باردار باشم و نکنه چیزی بخورم یا حرکتی انجام بدم ک ضرر داشته باشه و خبر نداشته باشم ک باردارم

خیلی میخام بیخیال باشم، ولی خب میترسم یه وقت باردار باشم و نکنه چیزی بخورم یا حرکتی انجام بدم ک ضرر ...

انشالله که به خواسته دلت برسی.دعا کنید منم برم سونو گرافی جنین دیده بشه تا یکهفته دیگه😢

خیلی میخام بیخیال باشم، ولی خب میترسم یه وقت باردار باشم و نکنه چیزی بخورم یا حرکتی انجام بدم ک ضرر ...

تا قلب بچه تشکیل نشه که ضرر نداره اصن ماه اول چیزی نمیشه این همه بارداری ناخواسته و یهویی من کلا مثل تو مراقب بودم تو خوراک و همه چیییی ولی باردار نشدم ولی این ماه واقعا همه چی خوردم فکر نکردم یه عالمه دارو مصرف کردم چون بد مریض شدم بعد الان باردار شدم 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
واقعاا؟ چجوری

ماه اول چند روز زودتر پری شدم

دکتر گفت نشونه امادگی رحم برای بارداری و علامت 

خوبیه

ماه بعد سریع باردار شدم خداروشکر♡

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.