2777
2789
عنوان

حوصله چی کارهایی که دیگر ندارم

201 بازدید | 32 پست

قبلا حس سریال دیدن داشتم موقعی که هی از صحنه هاش شات میفرستادم برا دوستام و حرف میزدیمو میخندیدیم اما دیگه حوصله سریال ندارم شاید دلیلش این باشه که دیگه کسی رو ندارم

منم هیچ دوستی ندارم😊گاهی خیلی ناراحت میشم چون فکر میکردم دوستای خیلی خوبی دارم ولی بعد از ازدواج هی ...

قبلا بخاطر رقابتم بود انگیزه واشتم برا هر کاری الان کلا بیحسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد من خوشحالم ک به انتخاب خودم دگ دوستی ندارم 😐تو این‌دوره زمونه فقططط تا وقتی منفعت داری واسه کسی ...

اخه خیلی خیلی صمیمی بودیم 💔 دو ساله پیام ندادیم 

کلا عقب موندم ازشون اونا رفتن دانشگاه من موندم پشت کنکور دیگه حوصله چیزی ندارم توی همه چی عقب موندم

چرا فکر میکنی کنکور و دانشگاه همه چیزه؟

الان بزرگترین و ثروتمندترین ادما دیپلمه هستن تحصیلات ک همه چیزه یک زندگی نیس

خودتو عقب مونده ندون ب خودت بیا

تو کارای مهمتریم داری

چرا فکر میکنی کنکور و دانشگاه همه چیزه؟الان بزرگترین و ثروتمندترین ادما دیپلمه هستن تحصیلات ک همه چی ...

اونا باشگاه کلاس زبان گواهیناهمه دانشگاه و... اون وقت من موندم پشت هیچ غلطی نرکردمم چیزیم قبول نمیشم باز گیر افتادم قبلا منم این مددلی فکر میکردم اما این دو سال نابود شدم

من دوسته 14سالمو گذاشتم کنار دیگه بدتر از این🙂؟ادما میان که برن جز خانواده و اگر شانس بیاری همسرت ه ...

منم 14 ساله اما میدونی کنار نزاشتمش فقط دیگه مثل قبل نیست سالی چند بار پیام فقط همه دوستام یهو اینجوری شد بخاطر پشت کنکور موندنم