2777
2789
عنوان

حوصله چی کارهایی که دیگر ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 32 پست
اونا باشگاه کلاس زبان گواهیناهمه دانشگاه و... اون وقت من موندم پشت هیچ غلطی نرکردمم چیزیم قبول نمیشم ...

من یکسال پشت کنکور موندم‌رشتم ریاضی بود تو دانشگاه هم رفتم اول ریاضی خوندم بعد تغییر رشته دادم با پیش دانشگاهی بخوای حساب کنی سه چهارسال عمرم ب باد رفت

برای رانندگی کلی وقت گذاشتم ی مربی ب درد نخور گیرم اومد همش با تلفن صحبت میکرد و از رانندگیم تعریف میکرد حالا نگو میخواسته من ازش ایراد نگیرم آخرشم‌نتونستم گواهیناممو بگیرم ولی ازدواج کردم و بچه دارم

با بچم نمیگم‌همیشه و همه جا ولی خیلی جاها مدارا میکنم و احترام بچه سه ساله رو نگه میدارم و دعواش نمیکنم اینم از لطف خداست کار‌من نیس

و این باعث حسادت خیلیاشده 

بگرد تو زندگیت حتما همچین چیزایی داری ک بخوای بهش افتخار کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 14 ساله اما میدونی کنار نزاشتمش فقط دیگه مثل قبل نیست سالی چند بار پیام فقط همه دوستام یهو اینجو ...

فدای سرت اون ادما درساییو ک باید بهت میدادن رو‌دادن و بعد تو زندگیت کمرنگ شدن ...انقد ادمای جدید بیان تو زندگیت و برن ک واست عادی شه این رفت امدا ...فکرتو درگیرش نکن رفاقت اگ واقعی باشه فقط سر اینکه پشت کنکور موندی و نتونستی پا به پای اونا بری جلو کمرنگ نمیشه .

فدای سرت اون ادما درساییو ک باید بهت میدادن رو‌دادن و بعد تو زندگیت کمرنگ شدن ...انقد ادمای جدید بیا ...

میدونم هنو دوستامن اما دیگه مثل قبل نیست

دو ساله که تنهام فقط تو خونه بودم پس کی میاد اون روزا

فدای سرت اون ادما درساییو ک باید بهت میدادن رو‌دادن و بعد تو زندگیت کمرنگ شدن ...انقد ادمای جدید بیا ...

بحث این حرفا نیس الان ادما انقد درگیر شدن‌نمبشه از کسی توقع داشت

دختر جوون داره کار میکنه پیر داره کار میکنه هرکسی مشکلات خودشو داره

بحث این حرفا نیس الان ادما انقد درگیر شدن‌نمبشه از کسی توقع داشتدختر جوون داره کار میکنه پیر داره کا ...

هیچکس اونقدر مشغول نیس که توی طول روز ده دقیقه‌از‌وقتشو نتونه برات بذاره هرکی بگه واقعا بنظرم مزخرف گفته من خودم شاغلم دانشجوعم باشگاه میرم ولی حداقل ده دقیقه توی طول روز تایم دارم‌واسه عزیزام ک‌حالشونو بپرسم و بدونن به یادشونم .

از طرفیم قرار نیس راه بقیه رو انتخاب کنیمراهی ک خودمون ازش لذت میبریم و باهاش کیف میکنه هرادمی روحیه ...

داشتم راهمو میرفتم که منو پشت کنکوری کردن مسیرم عوض شد هدفام تغیر کرد ذهنیتم کلا یه چی دیگ شد و من دیگه نمیتونم اون ادم قبلی باشم 💔