2777
2789
عنوان

درد امشبم

506 بازدید | 37 پست

امشب تو این سایت متوجه شدم اینجا اغلب مردم خرافات و یا حرف های بدون سند و منبع معتبر رو بیشتر دوست دارن. 

و امشب متوجه شدم وقتی از یک کاربر خواستم سند و منبع معتبر برای حرف هاش بیاره ، شروع به نفرین و فحاشی کرد و کاربرهای دیگه هم سکوت کردن. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینجا کلمه رفرنس مثل فحشه

یه بار کسی داشت باهام بحث میکرد گفت کل بزرگان اتفاق نظر دارن که ازدواج باید در سن پایین انجام بشه از نظر روانشناسی ثابت شده

گفتم میشه رفرنس حرفاتو بدی که کجای علم روانشناسی اثبات شده انسان باید زود ازدواج کنه؟

گفت واقعا احمقی یا خودتو زدی به نفهمی؟ سخنرانی آقای فلانی، سخنرانی آقای بهمانی 😂😂😂 فقط میتونستم بخندم

گفتم ببین داری مغلطه میکنی

اسم این مغلطه استناد به مرجع هست 

باز میگفت تو بیشعوری که نمیفهمی آقای فلانی چقد حرفاش درسته😂

فقطم آقا نام میبرد

۵، ۶ تا آقا

خواستم بگم ببخشید نرماله که فقط آقایون اتفاق نظر دارن که خانوما باید زود ازدواج کنن؟ چرا یکی از این سخنران ها خانم نیست که تاکید کنه رو این قضیه؟ یعنی باور کنیم برای ارضای تمایلات بچه سال پسند و کم سن پسند کثیف خودشون نیست؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نشو مذهبی چیچیه. اصلا مذهب یک چیز شخصیه جای بحث نداره. ولش.

من خودم مذهبی نیستم. 

فقط در حال مطالعه م و منابع برام مهمه. 

رو خدا و دین حساسیت هایی دارم و به افراد میگم برای حرف هاتون منبع هم ذکر کنید. 

ببخشید جواب نمیدم. یهو خیلی دلم شکست و اشکام همینطور داره میاد ...

آره عزیزم درک میکنم چی میگی

من خب تمایل به بچه دار شدن ندارم

اینجا یه نفر چندین بار بهم گفت ژنت خرابه که بچه دار نمیشی اصلا نشو چون ژن خرابتو زیاد میکنی

و یه سری حرفای دیگه

من به ندرت فشار میاد بهم از حرفا

یعنی بدترین چیزا رو هم با خنده و بی توجهی رد میکنم بره

ولی انقد حالم از این حرف خراب شد که ۱۰، ۱۲ ساعت اصن تو حال خودم نبودم

یعنی نمیتونستم نفس بکشم واقعا به قدری فشار روم بود

مشکل از ماها نیست

مشکل از نفهمی این سبک آدماست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اینجا کلمه رفرنس مثل فحشهیه بار کسی داشت باهام بحث میکرد گفت کل بزرگان اتفاق نظر دارن که ازدواج باید ...

بله من خودم ادعایی ندارم ولی تلاش می‌کنم تا حد امکان اگر در مورد چیزی مطمئن نباشم یا سند و منبع معتبر نداشته باشم ، حرفی نزنم.

ولشون کن این مردم لیاقت آگاهی ندارن منم خیلی سختی کشیدم ولی نتونستم کاری کنم

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند