2777
2789
عنوان

درد امشبم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 37 پست
مهم نیس به مطالعه ت ادامه بده و از کسی راجع به اعتقاداتش نپرس

من نپرسیدم ، دیدم داره به کاربرهای دیگه مواردی رو میگه که من خودم شک کردم به حرف هاش. 

برای همین ازش منبع و سند خواستم. 

آره عزیزم درک میکنم چی میگیمن خب تمایل به بچه دار شدن ندارماینجا یه نفر چندین بار بهم گفت ژنت خرابه ...

💔💔💔 آخی عزیزم. 

بله من هم تو تاپیک ها دیدم بعضی کاربرها به خانم هایی که مایل نیستن بچه دار بشن ، چه حرف هایی میزنن ...

من رو توهین و فحش خیلی حساسم ، شاید این نقطه ضعف منه که به حرف های این مدل آدم ها اهمیت میدم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولشون کن این مردم لیاقت آگاهی ندارن منم خیلی سختی کشیدم ولی نتونستم کاری کنم

دقیقا امشب این تاپیک رو زدم که یادم بمونه اگر از این به بعد چیزی هم دیدم ، چشم هام رو میبندم و بی تفاوت رد میشم. 

این چندمین مرتبه ست که داره بهم توهین میشه. 💔

دقیقا امشب این تاپیک رو زدم که یادم بمونه اگر از این به بعد چیزی هم دیدم ، چشم هام رو میبندم و بی تف ...

درکت میکنم عزیزم واقعا تحملش سخته

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
ممنونم دوست خوبم. 💚💖

خواهش میکنم عزیزم💗🌹

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
چیشده باز من نبودم

تو یه تاپیک یه نفر داشت مواردی رو به کاربرهای دیگه میگفت ، من به حرف هاش شک کردم ، گفتم برای حرف هات سند و منبع بیار. 

شروع کرد به توهین و نفرین و فحاشی ... 

اینجا کلمه رفرنس مثل فحشهیه بار کسی داشت باهام بحث میکرد گفت کل بزرگان اتفاق نظر دارن که ازدواج باید ...

فقط سخنرانی آقای فلانی😎😂

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

عوضش دیروز صبح که برای من دعا کردی کلی حال خوب بهم تزریق کردی💕

امیدوارم همه‌ی خوبی‌هات به خودت برگرده🌱🌸

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…