2777
2789
عنوان

درد امشبم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 37 پست

منم فهمیدم بیشتر کاربرای اینجا ادمای درستو حسابی نیستن که واقعا عاقل باشن وبشه رو حرفشون حساب کرد، اکثرا بچه سال هستن وادب وتربیت وسواد درستی ندارن. واقعا هیچ وقت یه پزشک متخصص یا استاد دانشگاه نمیاد اینجا ول بچرخه. یعنی اصلا وقتشو نداره.من البته خودمم رشتم پیراپزشکیه ولی چندساله بیکارم واز درد ناچاری میام اینجا واسه سرگرمی وگرنه نگاهم نمیگرد دیگه به این سایت.واسه همینم اخر امضام اون جمله رو گفتم.  میخواد بعضیا خوششون بیاد یا بدشون ولی نمیگم همه اما شاید بیشتر از ۹۰ درصد کاربرا اینجوری هستن که گفتم. 

واینکه من اعتقاد ومذهب خودمو دارم. واسه همین چون نمیتونم تحمل کنم اصلا وارد تاپیکای مذهبی نمیشم. یادمه یبار توی یه تاپیکی فقط دوستانه به یکی تذکر دادم که بهتر اسم هارو درست بنویسن،نوشته بود ابرفض. دیگه توهینی نبود که بمن نشه،چقدر بمن گفتم خدا تو وامثالت رو از رو زمین برداره. حالامن خودم گاهی نمازم نمیخونما ولی خوب بحث شعور و احترام به عقاید بقیه فرق داره. بعضیا کلا فاقدش هستن نمیشه کشتشون

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
عوضش دیروز صبح که برای من دعا کردی کلی حال خوب بهم تزریق کردی💕امیدوارم همه‌ی خوبی‌هات به خودت برگرد ...

خدا رو شکر. 💚

خیلی ممنونم عزیزم.

باعث شدی الان بین اشک هام ، لبخند بزنم. 😍

خدا دلت رو شاد کنه. 💚💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا رو شکر. 💚خیلی ممنونم عزیزم.باعث شدی الان بین اشک هام ، لبخند بزنم. 😍خدا دلت رو شاد کنه. 💚💖

بالاخره باید جبران می‌کردم دیگه🥰🌸🌱💕

بهترین‌ها رو می‌خوام برات 

موقع نماز من رو هم دعا کن🤍

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

منم فهمیدم بیشتر کاربرای اینجا ادمای درستو حسابی نیستن که واقعا عاقل باشن وبشه رو حرفشون حساب کرد، ا ...

💔💔💔

بله متأسفانه وقتی تو این سایت میای ، ممکنه انواع و اقسام توهین ها و برچسب های زشت رو بهت نسبت بدن. 

من هم یه مدتیه به خاطر شرایطم تقریبا زیاد اومدم اینجا ، باید حتما دنبال راه حل باشم که فقط گاهی وقت ها بیام. 

منم فهمیدم بیشتر کاربرای اینجا ادمای درستو حسابی نیستن که واقعا عاقل باشن وبشه رو حرفشون حساب کرد، ا ...

إن شاالله به زودی با شغل خوب یا هر چیزی که خودت دوست داری ، اونقدر وقتت به خیر و خوبی پر بشه که دیگه وقت نکنی اینجا بیای. 💚💖

عوضش دیروز صبح که برای من دعا کردی کلی حال خوب بهم تزریق کردی💕امیدوارم همه‌ی خوبی‌هات به خودت برگرد ...

خیلی ممنونم دوست خوبم. 😍

خدا حفظت کنه. 💚

چشم حتما ، من هم التماس دعا دارم.

إن شاالله به خواسته های دلت برسی و از ته دل شاد بشی.💚💖

خیلی ممنونم دوست خوبم. 😍خدا حفظت کنه. 💚چشم حتما ، من هم التماس دعا دارم.إن شاالله به خواسته های دل ...

عزیزمی🤍

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…