2777
2789
عنوان

نامزدم گوشی داداشمو زیر و رو کرده

408 بازدید | 16 پست

تو تاپیکای قبلیم گفتم نامزدم چطور ادمیه 

بهش گفته بودم  سیمکارتی که تو گوشی داداشمه برای منه 

داداشمم ۱۰ سالشه مامانم چون گوشیش یکم گرونه گوشی مدل پایین داده بهش تا تو اون کارتون ببینه  و بازی کنه 

دیشم داداشم گفت گوشی مو گرفت گفت رمز بزن رفت همه چی مو حتی عکسارو دید 

الان من چی بگم به نامزدم....

سر گوشی خودمم زیاد دعوا کردیم اخر اثر انگشتشو ثبت کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی با ادم شکاک خیلی سخته🤦🏻‍♀️خدا صبر بده بهت

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️دانشجوی مترجمی📚🤍 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بعدا دچار مشکلات خیلی بدی میشید، پیش مشاور برید حتما و اگر جواب نداد تمومش کنید ، چون قراره بشه سوهان روحتون

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

شکاکه

بگو تو گوشی داداشم دنبال چیزی بودی؟؟

میخوایی گوشی پدرومادرمم بیارم بگردی شاید چیزی که  گم کردی دنبالشی اون تو بود تو گوشی منو داداشم که چیزی پیدا نکردی

موهای فرفریت شده دلیل این زندگی....
شکاکهبگو تو گوشی داداشم دنبال چیزی بودی؟؟میخوایی گوشی پدرومادرمم بیارم بگردی شاید چیزی که گم کردی د ...

انگار واقعا دنبال اینه ازم اتو بگیره 

خیلی دعوا کردیم سر گوشی دیگه نمیکشم تو دعواها بهم میگه چیزایی که تو میگی ربطی به این موضوع نداره تو نمیفهمی چی میگی خودت یجور باهام برخورد میکنه احساس میکنم مشکل منم

تورو خدا بخاطر شکاکی باهاش بهم نزن اگه خوبه و دست بزن نداره و آدمیه که ذاتش پاکه بهم نزن باهاش گناه داره تو زندگی اینجور افراد آسیب دیدن یا تو خانوادش بوده یا قبلا تجربه کرده ...کمکش کن بعدا براش عادیتر میشی منظورم اینه اعتماد میکنه فقط باهاش راه بیا گناه دارن اینجور آدما....بعد بفهمه که تو پاکی دیگه هیچ وقت سمت گوشیتم حتینمیره فقط بیخیال باش نزار براش سوتفاهم بشه

یه تبریزی عاشق ❤
بعدا دچار مشکلات خیلی بدی میشید، پیش مشاور برید حتما و اگر جواب نداد تمومش کنید ، چون قراره بشه سوها ...

انگار خودش دنبال چیزی میگرده که اگه پیداش نکنه ول نمیکنه انگار اگه آتو بگیره ازم آروم میشه

فیلم نقطه کور ، ملی و راه های نرفته اش . (این ۲ تارو ببین )

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚